aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Τιάγκο την είδε Αλωνεύτης σε Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ οκτώ χρόνια μετά (vid & pics)

Ο Τιάγκο την είδε Αλωνεύτης σε Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ οκτώ χρόνια μετά (vid & pics)

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Στο ποδόσφαιρο υπάρχει ένας άγραφος κανόνας που λέει πως «όλα μπαίνουν και όλα χάνονται» και πως «όλοι οι ποδοσφαιριστές μπορούν να βάλουν και να χάσουν τα πάντα». Το ρητό αυτό βρήκε εφαρμογή στη φάση του 47’ στο ντέρμπι «αιωνίων» ανάμεσα στην Ομόνοια και τον ΑΠΟΕΛ.

Μετά από παράλληλη σέντρα ο Ντάρμπισαϊαρ έκανε τακουνάκι με την μπάλα να κτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης ο Τιάγκο βρέθηκε προ κενής εστίας σε θέση βολής από πολύ κοντινή απόσταση, όμως… κατάφερε να την στείλει πάνω από την εστία του Μπέλετς. Από υπερβολική σιγουριά ή αιφνιδιασμό ο Βραζιλιάνος επιτελικός μέσος δεν κατάφερε να σκοράρει και να βάλει σε θέση οδηγού την Ομόνοια.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Οι 2371 ημέρες έγιναν 2372, αλλά ήρθε η επιβεβαίωση

Δείτε τη φάση στο 4:00 του βίντεο που ακολουθεί

Η φάση του Τιάγκο, μάς έφερε στο μυαλό την απίστευτη χαμένη ευκαιρία του Στάθη Αλωνεύτη σε ντέρμπι «αιωνίων» Ομόνοιας – ΑΠΟΕΛ την αγωνιστική περίοδο 2010-2011. Ο Κύπριος εξτρέμ, αγωνιζόμενος τότε με το «τριφύλλι» στο στήθος από παρόμοια θέση είχε αστοχήσει με κεφαλιά «ψαράκι» και έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 1-1 για την Ομόνοια. Για την ιστορία σε εκείνο το παιχνίδι ο ΑΠΟΕΛ είχε επικρατήσει 1-0 με τέρμα του Μαρσίνιο.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Έμεινε «ξεκρέμαστος», αλλά όχι αδικημένος (από το αποτέλεσμα)

Δείτε τη φάση στο 3:20 του βίντεο που ακολουθεί

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ