aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Σάλαϊ πίσω από τον Ντζούντζακ, τον μεγάλο Ντέταρι και τον Ζάλαϊ

Ο Σάλαϊ πίσω από τον Ντζούντζακ, τον μεγάλο Ντέταρι και τον Ζάλαϊ

Τα €4.500.000 (όπως γράφουν τα ΜΜΕ σε Γερμανία, Ουγγαρία και Ιταλία) που δαπανήθηκαν από την Φράιμπουργκ για την απόκτηση του Ρόλαντ Σάλαϊ, καθιστούν τη μετεγραφή του 21χρονου μεσοεπιθετικού την έκτη πιο δαπανηρή στην ιστορία του ουγγρικού ποδοσφαίρου.

Διαβάστε επίσης: Σάλαϊ: Ανακοινώθηκε… χωρίς να συμφωνηθούν οι όροι συνεργασίας

Επίσης, αν λάβουμε υπόψη ότι πιο πάνω από τον τέως άσο του ΑΠΟΕΛ βρίσκονται δύο παίκτες που «έσπασαν» από μία φορά το δικό τους μετεγγραφικό ρεκόρ μέσα σε μία σεζόν, ο Σάλαϊ κατατάσσεται στην 4η θέση της σχετικής κατάταξης.

Διαβάστε επίσης: Τo μήνυμα του Σάλαϊ στον ΑΠΟΕΛ στα ελληνικά

Στην 1η και 2η θέση είναι ο Μπάλαζ Ντζούντζακ, ο οποίος ανακοινώθηκε το καλοκαίρι του 2011 από την Ανζί έναντι €14.000.000 και τον Ιανουάριο πήρε μετεγγραφή στη Ντιναμό Μόσχας έναντι €19.000.000!

Διαβάστε επίσης: Σάλαϊ: Η ακριβότερη πώληση στην ιστορία με ερωτηματικά για το κέρδος

Στην 3η θέση εντοπίζουμε τον Λάγιος Ντέταρι, τον οποίο απέκτησε το καλοκαίρι του 1988 ο Ολυμπιακός από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με το εξωπραγματικό ποσό για την εποχή εκείνη των 8.700.000 ευρώ (κοντά στα 3 δισεκατομμύρια ελληνικών δραχμών)!

Πιο κάτω, στην 4η και 5η θέση είναι ο Άνταμ Ζάλαϊ, ο οποίος το καλοκαίρι το 2013 πήγε από την Μάιντς στη Σάλκε με €8.000.000 και ένα χρόνο αργότερα αποκτήθηκε από την Χοφενχάιμ με €6.000.000.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ