aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣάλαϊ: Η ακριβότερη πώληση στην ιστορία με ερωτηματικά για το κέρδος

Σάλαϊ: Η ακριβότερη πώληση στην ιστορία με ερωτηματικά για το κέρδος

Ποδοσφαιριστής της Φράιμπουργκ είναι με κάθε επισημότητα ο Ρόλαντ Σάλαϊ. Η μετεγγραφή του Ούγγρου μεσοεπιθετικού στοίχισε στην γερμανική ομάδα 4,5 εκατ. ευρώ, όπως γράφουν τα ξένα Μέσα Ενημέρωσης σε Γερμανία, Ουγγαρία και Ιταλία.

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, δεν επιβεβαίωσε το ποσό της μετεγγραφής στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Αστάνα. Ο 21χρονος Ούγγρος αποτελεί την πιο ακριβή μετεγγραφή κυπριακής ομάδας στην ιστορία, καθώς ξεπέρασε κατά πολύ τη μετεγγραφή του Πιέρου Σωτηρίου στην Κοπεγχάγη, η οποία πλήρωσε 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Σάλαϊ: Ανακοινώθηκε… χωρίς να συμφωνηθούν οι όροι συνεργασίας

Οι πρωταθλητές Κύπρου δαπάνησαν δύο εκατομμύρια ευρώ (όπως σημείωσαν πέρυσι το καλοκαίρι οι Ούγγροι) για την αγορά του Σάλαϊ από την Πούσκας, ενώ από την μετεγγραφή του στην Φράιμπουργκ θα αποκομίσουν όφελος.

Στη συμφωνία ΑΠΟΕΛ-Πούσκας δεν μπήκε ποσοστό μεταπώλησης, αλλά συγκεκριμένο ποσό που δικαιούνται οι Ούγγροι σε περίπτωση μεταπωλήσης του από τους γαλαζοκίτρινους. Το ύψος του ποσού δεν έγινε γνωστό, επομένως ο ακριβής αριθμός των χρημάτων που θα μπει στο ταμείο του ΑΠΟΕΛ από την αγοραπωλησία του Σάλαϊ το γνωρίζουν μόνο οι διοικούντες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ