aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Ο Ρόκα δεν υπολογίζει τον Ζαχίντ για τη νέα σεζόν...»

«Ο Ρόκα δεν υπολογίζει τον Ζαχίντ για τη νέα σεζόν…»

Στο newsroom της ιστοσελίδας «SDNA», σταχυολογούνται τα μεγάλα ή τα ψιλά γράμματα ειδήσεων από διάφορα ελλαδικά ΜΜΕ που δημοσιεύονται ή κυκλοφορούν σε μία προσπάθεια πλήρους εικόνας για όσα παίζουν στην ελληνική αθλητική «πιάτσα» σε επίπεδο μετεγγραφών και όχι μόνο φυσικά. Κάποιες από αυτές τις ειδήσεις οι οποίες έχουν και το χαρακτηριστικό της φημολογίας, αναφέρονται και σε κυπριακές ομάδες.

Σε μία από τις παρασκηνιακές ειδήσεις η οποία δημοσιεύτηκε στην «Sportday» Ελλάδος, γίνεται λόγος και για τον Γκαγιάς Ζαχίντ ο οποίος αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό με τη μορφή δανεισμού από τον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά: «Σε βαρόμετρο της Πανάθας έχει εξελιχτεί ο Ζαχίντ κι εδώ που τα λέμε το παλικάρι έχει την ποιότητα. Αν, βέβαια, ζούσε ο μακαρίτης ο Κανελλάκης ίσως να έλεγε ότι ο άνθρωπος κάνει περισσότερο για σάλα. Η διαχείριση του Νορβηγού μοιάζει με γρίφο για τον Δώνη αλλά και για τον Αλαφούζο. Κυρίως λόγω της ρήτρας που υπάρχει για την προοπτική αγοράς του το καλοκαίρι. Κάτι μου λέει ότι ο Ρόκα δουλεύει το πλάνο του χωρίς τον Ζαχίντ στο ρόστερ της επόμενης σεζόν. Εκτός κι αν οι Κύπριοι πέσουν αισθητά από τη ρήτρα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ