aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΟ Πάουλο Σέρτζιο πιάστηκε στα χέρια με τον Κονσεϊσάο και είπε ψέματα!

Ο Πάουλο Σέρτζιο πιάστηκε στα χέρια με τον Κονσεϊσάο και είπε ψέματα!

Σκήνες απείρους κάλλους διαδραματίστηκαν στο Πορτιμονένσε – Πόρτο μετά το γκολ του Σέρτζιο Ολιβέιρα που έκανε το 2-1 για τους δράκους, με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο να πιάνεται στα χέρια με τον Πάουλο Σέρτζιο και να αποβάλλονται αμφότεροι.

Στο λεκτικό στόχαστρό του Κονσεϊσάο βρέθηκε ο τεχνικός των γηπεδούχων και πρώην του ΑΠΟΕΛ Πάουλο Σέρτζιο με τον οποίο είχαν αναπτύξει μία κόντρα, με τους δύο άνδρες να μη σταματούν και τον διαιτητή να μην έχει άλλη επιλογή από το τους αποβάλλει και να τους στείλει εκτός γηπέδου.

Το εντυπωσιακό είναι πως αντί να σταματήσει η κοκορομαχία των δύο ανδρών, άρχισε να φουντώνει, με τους παίκτες των δύο ομάδων να μπαίνουν στη μέση για να τους συγκρατήσουν παίζοντας ρόλο πυροσβεστών αλλά την ένταση να διογκώνεται.

Μάλιστα, όταν οι δύο προπονητές μπήκαν αμφότεροι στη φυσούνα, η σύρραξη γενικεύτηκε, με τον τηλεοπτικό φακό να δίνει στη δημοσιότητα απίστευτες εικόνες που μόνο σχέση με ποδόσφαιρο δεν είχαν.

Ο Πορτογάλος πρώην προπονητής του ΑΠΟΕΛ απολογήθηκε για την συμπεριφορά του και μάλιστα ισχυρίστηκε ότι πρώτη φορά στην προπονητική του καριέρα αποβλήθηκε. Για κακή του τύχη η ιστοσελίδα poligrafo.sapo.pt τον ξεμπρόστιασε κανονικά, καθώς καταγράφει άλλες τρεις φορές στο παρελθόν που αποβλήθηκε. Μία εξ αυτών επί θητείας του στον ΑΠΟΕΛ όταν στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μάριμπορ αποβλήθηκε γιατί ύψωσε το μεσαίο του δάκτυλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ