aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Ο Ουζουνίδης βασίζεται σ’ εμένα. Ο Λαΐφης μου μίλησε για κορυφαίο κλαμπ»

«Ο Ουζουνίδης βασίζεται σ’ εμένα. Ο Λαΐφης μου μίλησε για κορυφαίο κλαμπ»

Εντυπωσιασμένος απ’ όλα όσα βρήκε στον ΑΠΟΕΛ παρουσιάστηκε ο Εντονγκαλά σε δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «walfoot.be». Ο 29χρονος νεοαποκτηθέντας εξτρέμ των γαλαζοκιτρίνων αναφέρθηκε στις επαφές που προηγήθηκαν μεταξύ των δύο πλευρών, στα όσα του μετέφερε ο Ουζουνίδης, όπως επίσης και για την ευρωπαϊκή εμπειρία που του προσφέρει η ομάδα της πρωτεύουσας.

Αναλυτικά: «Οι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ με έπεισαν με το πλάνο και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Η τεχνική ηγεσία μου είπε ότι βασίζεται σ’ εμένα και μου πρόσφεραν ένα πολύ καλό συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια. Πραγματικά είμαι χαρούμενος για την εμφάνισή μου κόντρα στην Τζιλάνι, παρότι δεν ήταν προγραμματισμένο ν’ αγωνιστώ. Έκανα ότι έπρεπε να κάνω. Πρέπει, πλέον, να επικεντρωθούμε στον επόμενο γύρο και να είμαστε προσεκτικοί από εδώ και πέρα, γιατί οι εκπλήξεις καραδοκούν. Η ομάδα μου θέλει να πάρει ξανά το πρωτάθλημα και να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ρώτησα τον Ντε Καμάργκο για συμβολή, ο οποίος μου είπε να έρθω επειδή έζησε πολύ όμορφες στιγμές εδώ. Και ο Λαΐφης μου είπε πως είναι κορυφαίος σύλλογος. Πήρα εύκολα την απόφαση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ