aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Οκκάς σκιαγραφεί τον Σιέλη που βρίσκεται προ των πυλών του ΑΠΟΕΛ

Ο Οκκάς σκιαγραφεί τον Σιέλη που βρίσκεται προ των πυλών του ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Χρίστου Σιέλη. Οι γαλαζοκίτρινοι είναι σε προχωρημένες επαφές με τον 19χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος την τελευταία διετία ήταν στην Αγγλία και την Σριούσμπερι, ομάδα της Λιγκ 1.

Η εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» στο ραδιόφωνο του ACTIVE (107.4 & 102.5) επικοινώνησε με τον Γιάννη Οκκά, ο οποίος γνωρίζει όσο λίγοι τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Σιέλη, καθώς ήταν προπονητής του στην Εθνική U19.

«Είναι κεντρικός αμυντικός, δεξιοπόδαρος και μπορεί να αγωνιστεί και ως ανασταλτικός μέσος. Ήταν από τους ποδοσφαιριστές που ηγήθηκαν της Εθνικής U19 στην πρόκριση στον Elite round.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Αδειάζει η κλεψύδρα, ανακοινώσεις στα σκαριά

Διαθέτει προσωπικότητα και ηγετικά χαρακτηριστικά, μπορεί να κατευθύνει την άμυνα. Διαθέτει τσαμπουκά, είναι πολύ δυνατός στον «αέρα» και έχει καλή τεχνική κατάρτιση. Η σωματοδωμή του μοιάζει με αυτή την αδελφού του, Βαλεντίνου Σιέλη. Πρέπει να δουλέψει την εκρηκτικότητά του, εκεί υστερεί, αλλά στα υπόλοιπα σημαντικά στοιχεία που πρέπει να διαθέτει ένας κεντρικός αμυντικός τα διαθέτει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ