aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Αδειάζει η κλεψύδρα, ανακοινώσεις στα σκαριά

ΑΠΟΕΛ: Αδειάζει η κλεψύδρα, ανακοινώσεις στα σκαριά

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Λίγο περισσότερο από ένα δεκαπενθήμερο έχει απομείνει για την έναρξη της προετοιμασίας (21 Ιουνίου) και όπως έχει προαναγγείλει ο πρόεδρος της εταιρείας, Πρόδρομος Πετρίδης, στη λογοδοσία του στη Γενική Συνέλευση, «στόχος είναι με την έναρξη της προετοιμασίας στις 21 Ιουνίου ο κ. Τραμετσάνι να έχει στη διάθεσή του, το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ και η ομάδα να ξεκινήσει απρόσκοπτα το βασικό στάδιο που θα πραγματοποιηθεί στην Αυστρία».

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Ο Μοράις «εμπόδιο» για τον Αρτυματά

Πράγμα που σημαίνει πως η άμμος από την κλεψύδρα αδειάζει σε ό,τι έχει να κάνει με τις ανανεώσεις, τους δανεισμούς και τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό. Πέρα από τις ανανεώσεις των Αλωνεύτη, Βάτερμαν και Μερκή, δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα άλλο επίσημα, παρά τις όποιες ενδείξεις και πληροφορίες κυκλοφορούν γύρω από το γαλαζοκίτρινο μετεγγραφικό μέτωπο. Γι’ αυτό και οι αμέσως επόμενες μέρες αναμένεται να είναι ενδεικτικές σε ό,τι έχει να κάνει με τον προγραμματισμό και τις ανακοινώσεις για τον ΑΠΟΕΛ που βρίσκονται στα σκαριά.

Διαβάστε επίσης: O Noύνο ρίχνει νερό στο κρασί του

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ