aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛO ΜVP, η καθοριστική φάση και οι αποφάσεις του Νικολάου

O ΜVP, η καθοριστική φάση και οι αποφάσεις του Νικολάου

Ο Μούσα Τάαμαρι ήταν ασταμάτητος και αδιαμφισβήτητα ο MVP στο ντέρμπι μεταξύ Απόλλωνα-ΑΠΟΕΛ που βρήκε τους γαλαζοκίτρινους νικητές με 3-1. Είχε συμμετοχή και στα τρία γκολ, κάνοντας άνω-κάτω την άμυνα του Απόλλωνα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν φάνηκε, αλλά στην επανάληψη ήταν άπιαστος. Πέρασε από αυστηρή κριτική όταν επέστρεψε από το Ασιατικό Κύπελλο, αλλά χθες βράδυ απέδειξε πως αποτελεί… τρομερό όπλο στη φαρέτρα της ομάδας του.

Η φάση

Στο 68ο λεπτό, ο Αλ-Τάαμαρι έφυγε σαν βέλος, δεν τον ανάκοψε κανείς, υπερφαλάγγισε και τον Βάλε, στέλνοντας την μπάλα στα δίκτυα, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του. Από την κόλαση βρέθηκε στον παράδεισο ο ΑΠΟΕΛ, σε καθοριστικό σημείο του ντέρμπι.

Διαβάστε επίσης: Ο ΑΠΟΕΛ με «φονιά» τον Τάαμαρι γκρέμισε τον Απόλλωνα! (vid)

Το σφύριγμα

Ο Γιώργος Νικολάου σωστά υπέδειξε το πέναλτι στον ΑΠΟΕΛ στο 64ο λεπτό. Ο Σκέμπρι έπεσε στην περιοχή ζητώντας πέναλτι για σπρώξιμο του Μερκή στο 30ό λεπτό. Ο διαιτητής του έδειξε κίτρινη κάρτα για θέατρο. Στην επαναληπτική προβολή δεν φάνηκε να υπάρχει παράβαση. Στο 36ο λεπτό, ο Σελάγια υποδείχθηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ. Ο Νικολάου εξάντλησε την αυστηρότητά του στη δεύτερη κίτρινη που έδειξε στον Ιωάννου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ