aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Μιλάνοφ το «κλειδί» για το σύστημα

Ο Μιλάνοφ το «κλειδί» για το σύστημα

Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ Τόμας Κρίστιανσεν κρατάει το καρπούζι, κρατάει και το μαχαίρι. Για την τακτική που θα επιλέξει για την ομάδα του και τα πρόσωπα της ενδεκάδας του αποψινού επαναληπτικού αγώνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο ΓΣΠ (20:00 / ΡΙΚ 2).

Ο Δανός τεχνικός μάλλον δεν θα πάει με επιθετικό σύστημα και απόντος του Μπερτόλιο (τραυματίας) και με τον Κάνιας να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιον θα επιλέξει ως τρίτο μέσο.

Ερωτηματικό αποτελεί και ο Μιλάνοφ, ο οποίος πρόλαβε να συμπεριληφθεί στην αποστολή και οι πληροφορίες λένε πως αν αγωνιστεί θα σφίξει τα δόντια και από τη συμμετοχή του ή όχι θα εξαρτηθεί και ποιος θα είναι ο τρίτος χαφ. Ο Αρτυματάς (εφόσον αγωνιστεί ο Μιλάνοφ) είναι μια επιλογή, ενώ λύση μπορεί να αποτελέσει ο Βάντερ ή ακόμα και ο Εμπεσίλιο. Ίδωμεν.

Στις υπόλοιπες θέσεις δεν αναμένονται εκπλήξεις. Βάτερμαν, Αστίθ, Μερκής, Ιωάννου, Βινίσιους, Μοράις, Εφραίμ, Γιαννιώτας, Σωτηρίου είναι οι άλλοι εννέα, με τους Αλωνεύτη και Γιαμπερέ να διεκδικούν κι αυτοί θέση στο αρχικό σχήμα. Ανάλογα, βέβαια, και με την εξέλιξη του αγώνα ο καθ’ ύλην αρμόδιος της ομάδας μπορεί να διαμορφώσει το πλάνο του, αφού οι επιλογές που έχει στα χέρια του είναι πολλές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ