aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Ο Ενσούε κατάλαβε το λάθος του…»

«Ο Ενσούε κατάλαβε το λάθος του…»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, παραχώρησε δηλώσεις (Super Sport FM 104.0) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιστροφή του Εμίλιο Ενσούε στον Αρχάγγελο, έπειτα από το σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε πριν 16 μήνες.

Το σχετικό απόσπασμα: «Η περίπτωση του είναι ιδιαίτερη, ξέρουμε πως έφυγε, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος που δεν μπορούσε να διατηρήσει τότε την συμφωνία μας. Αυτό έγινε, ανεξαρτήτως ποιος φταίει και γιατί. Μετά από 16 μήνες, η αλήθεια είναι πως η σχέση μεταξύ των δύο πλευρών δεν αντιμετώπισε άλλο πρόβλημα, και αυτό εκτιμήθηκε. Όταν ήρθε η περίπτωση του ενώπιον μας, νιώσαμε πως ο παίκτης κατανόησε το λάθος του, πως υπέδειξε μια συμπεριφορά που δεν ήταν σωστή. Είναι ποιοτικός, δεν μπορούσαμε να κλείσουμε τα μάτια. Γνωρίζει τι εστί Κύπρος και ΑΠΟΕΛ και δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Αγωνίστηκε σε φιλικό με την U19 και σκόραρε επίσης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ