aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ χρόνος δουλεύει υπέρ του, πριν από τον «Γολγοθά»

Ο χρόνος δουλεύει υπέρ του, πριν από τον «Γολγοθά»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Οι απουσίες των πέντε διεθνών, τα προβλήματα τραυματισμών που αποκόμισαν οι Καρλάο και Ορ, όπως επίσης και ο αγώνας δρόμου που κάνουν για επιστροφή οι Μπερτόλιο, Εφραίμ και Εμπεσίλιο, βλέπουν τον χρόνο να δουλεύει υπέρ τους.

Η διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις της εθνικής μας, αρχικά με την αντίστοιχη της εθνικής Ελλάδας και κατόπιν με τη Βοσνία, θα δώσει τη δυνατότητα στους περισσότερους, αν όχι σε όλους να τεθούν στη διάθεση του Γιώργου για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και των υποχρεώσεων στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν αποκλείεται λοιπόν ο Ελλαδίτης τεχνικός, πριν τον αγώνα με τη Δόξα να έχει τους πιο πολλούς στη διάθεσή του και στο παιγνίδι με την Ντόρτμουντ να δηλώσουν απάντες παρόντες! Όλα αυτά υπό την αίρεση ότι δεν θα προκύψουν οποιαδήποτε απρόοπτα μέσα από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών, αλλά και στα παιγνίδια της εθνικής μας ομάδας.

Εάν και εφόσον, λοιπόν κυλήσουν όλα ομαλά, ο ΑΠΟΕΛ θα μπει στη συνέχεια του πρωταθλήματος με αυξημένες επιλογές, τη στιγμή μάλιστα που μετά τον αγώνα με τη Δόξα ακολουθεί ένα δύσκολο, έως εξοντωτικό πρόγραμμα. Αρχικά είναι ο αγώνας με την Ντόρτμουντ και ακολουθεί στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος (στις 21 του μήνα) το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην «Αρένα» και στην 9η αγωνιστική (25 του μήνα, ημέρα Τετάρτη) ένα ακόμα ντέρμπι αυτό με τον Απόλλωνα.

Τρεις μέρες αργότερα, οι γαλαζοκίτρινοι θα ταξιδέψουν στο Δασάκι όπου θα τους περιμένει ο Εθνικός και την 1η του Νιόβρη θα βρίσκονται στη Γερμανία για τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ντόρμουντ! Αυτός κι αν είναι αγωνιστικός «Γολγοθάς» για τον ΑΠΟΕΛ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ