aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟ ΑΠΟΕΛ στον αγώνα «Meneou Beach Time Trial»

Ο ΑΠΟΕΛ στον αγώνα «Meneou Beach Time Trial»

Ο Παναγιώτης Καμένος εκπροσώπησε τον ΑΠΟΕΛ στον ορεινό αγώνα τρεξίματος «Meneou Beach Time Trial» (8χλμ),  τον οποίο διοργάνωσε το Σωματείο Cyprus Trail Runners το προηγούμενο Σάββατο 04 Φεβρουαρίου.

Ο Παναγιώτης Καμένος στη δεύτερη του συμμετοχή με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ είχε πολύ καλή απόδοση και τερμάτισε στην 2η θέση της Γενικής Κατάταξης με χρόνο 34 λεπτά και 56 δευτερόλεπτα. Ο αγώνας διεξήχθη κάτω εξαιρετικές συνθήκες. Η ηλιοφάνεια και η χαμηλή παλίρροια βοήθησε τους δρομείς να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις του αγώνα.

Ο επόμενος αγώνας του Τμήματος Δρομέων ΑΠΟΕΛ θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 12 Φεβρουαρίου (09:00) στο ΓΣΠ. Ο αγώνας εντάσσεται πλαίσιο του ανοιχτού πρωταθλήματος που διοργανώνει η Κ.Ο.Ε.Α.Σ. Στην εκδήλωση θα υπάρχει και παράλληλος αγώνας 5 χιλιομέτρων και παιδικός αγώνας 1 χιλιομέτρου.

Το τμήμα δρομέων του ΑΠΟΕΛ είναι ένα καθαρά ερασιτεχνικό μη ανταγωνιστικό τμήμα. Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο τμήμα Δρομέων του Σωματείου μας μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 22-210333 (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-16:00). Θερμές ευχαριστίες στην ιστοσελίδα www.sport-supporter.net και τον προπονητή Λεωνίδα Ιωάννου για την στήριξη που παρέχει στο τμήμα δρομέων ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ