aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Ο ΑΠΟΕΛ παλιά ήταν πιο ομαδικός... δεν συγχωράει λάθη»

«Ο ΑΠΟΕΛ παλιά ήταν πιο ομαδικός… δεν συγχωράει λάθη»

Διαφορετική ομάδα σε σχέση με τις προηγούμενες δύο φορές που η Αστάνα κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ, χαρακτήρισε τους γαλαζοκίτρινους ο βοηθός προπονητή των Καζάκων, Γκριγκόρι Μπαμπαγιάν.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης στο ΓΣΠ (20:00) ο κ. Μπαμπαγιάν (θα βρίσκεται στην άκρη του πάγκου, καθώς ο τεχνικός της Αστάνα ταξίδεψε για προσωπικούς λόγους στην Ουκρανία) ανέφερε πως ο ΑΠΟΕΛ τα προηγούμενα χρόνια ήταν πιο ομαδικός, όμως φέτος διαθέτει ποδοσφαιριστές με περισσότερη τεχνική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Προβλέπεται να έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μία πολύ δυνατή ομάδα που παίζει στην Ευρώπη ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια. Το παιχνίδι δεν μπορεί να συγχωρέσει λάθη μας.  Περιμένω από τους παίκτες μου να είναι οργανωμένοι και να ακολουθήσουν όλα όσα έχουμε πει τις προηγούμενες ημέρες. Το ζητούμενο είναι να μην δεχθούμε γκολ, αλλά δεν θα αγωνιστούμε αμυντικά, θέλουμε να σκοράρουμε».

Για το πόσο διαφορετικός είναι ο ΑΠΟΕΛ σε σχέση με τις προηγούμενες φορές που έπαιξε με την Αστάνα, επεσήμανε:

«Βεβαίως άλλαξαν αρκετά στον ΑΠΟΕΛ, παλιά ήταν πιο ομαδικό το παιχνίδι, τώρα έχουν παίκτες με περισσότερες πρωτοβουλίες. Έχει καλούς επιθετικούς. Για αυτό είπα ότι δεν συγχωράει λάθη το αυριανό παιχνίδι».

Aν διαφοροποιούνται τα δεδομένα, καθώς αυτή τη φορά ο πρώτος αγώνας είναι στο ΓΣΠ, ανέφερε:

«O ΑΠΟΕΛ είναι φαβορί, λόγω του ότι παίζει στο δικό του γήπεδο. Η Αστάνα θα παίξει πιο αμυντικά όμως αν σκοράρουμε ένα γκολ θα είναι εξαιρετικός. Βασικός στόχος είναι να μην δεχθούμε γκολ»

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής της Αστάνα Μαρίν Άνισιτς, δήλωσε:

«Ξέρω ότι θα έχουμε δύσκολο παιχνίδι, είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που αντιμετωπίζουμε τον ΑΠΟΕΛ. Έχουν αλλαγές και οι δύο ομάδες, αλλά αμφότεροι ξέρουμε τις δυνατότητες των ομάδων. Ήρθαμε για να κερδίσουμε στην Κύπρο και θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση. Γνωρίζουμε πως ο ΑΠΟΕΛ τεχνικό ποδόσφαιρο. Εμείς έχουμε τα δικά μας σχέδια για το παιχνίδι και πιστεύουμε ότι το πλάνο μας θα μας οδηγήσει σε θετικό αποτέλεσμα».

Αν έχουν επηρεαστεί από τις καιρικές συνθήκες:

«Ναι, έχει ζέστη αλλά είμαστε στην Κύπρο εδώ και δύο μέρες και έχουμε προσαρμοστεί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ