aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ ΑΠΟΕΛ μεγαλώνει και ξεφεύγει, πολύ

Ο ΑΠΟΕΛ μεγαλώνει και ξεφεύγει, πολύ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Δεν είναι μόνο τα 360.000 ευρώ που θα βάλει στο ταμείο του από την πρώτη νίκη επί της Αστάνα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Δεν είναι μόνο οι τρεις πρώτοι βαθμοί που τον τοποθετούν στην κορυφή και του αυξάνουν τις πιθανότητες πρόκρισης.

Είναι ο τρόπος που ήρθε η χθεσινή επιτυχία. Με ανατροπή, με επιβλητικό ποδόσφαιρο και με κατοχή της μπάλας που έφτασε στο 70%. Με 20 και βάλε τελικές προσπάθειες, με αυτοματισμούς, πίεση και… βομβαρδισμό της αντίπαλης άμυνας τόσο από τον άξονα, όσο και από τα άκρα.

Το 2-1 φέρνει φαρδιά – πλατιά την υπογραφή των Λατινοαμερικάνων Μπερτόλιο και Ντε Καμάργκο. Όχι πως υστέρησε κανείς (με εξαίρεση τον μέτριο Ορλάντι που ορθώς έγινε αλλαγή), αλλά αυτοί οι πρώτοι δύο ήταν όλα τα λεφτά για την ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν.

Από κοντά ο σκόρερ Βινίσιους και ο Λάγο, ο οποίος σέρβιρε έτοιμο το δεύτερο τέρμα στον Βραζιλιάνο επιθετικό. Ο ΑΠΟΕΛ ξεφεύγει από τα κυπριακά σύνορα, πάρα πολύ. Ωριμάζει, μεγαλώνει και αυξάνει το ευρωπαϊκό dna του.

Τέτοια ανατροπή δεν είναι εύκολο να την πετύχει κάποιος. Πόσω μάλλον όταν βρίσκεται πίσω στο σκορ μέχρι το 75ο λεπτό. Αν μία ομάδα μπορούσε να τα καταφέρει αυτός ήταν ο ΑΠΟΕΛ. Και τα κατάφερε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ