aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ ΑΠΟΕΛ δεν θα έδινε ποτέ €1.650.000 στον Κόντε

Ο ΑΠΟΕΛ δεν θα έδινε ποτέ €1.650.000 στον Κόντε

Για όλα τα σίριαλ σε αυτόν τον ποδοσφαιρικό ντουνιά υπάρχουν τίτλοι τέλους. Και ασφαλώς η υπόθεση της (πολύκροτης) μεταγραφής του Πέδρο Κόντε, δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Ο Ισπανός «μπόμπερ» που…ζωγράφισε τα δύο τελευταία χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και κυκλοφόρησε στη μετεγγραφική short list ουκ ολίγων ομάδων, μεταξύ αυτών και ο ΑΠΟΕΛ, εν τέλει φτιάχνει βαλίτσες για το Άμπου Ντάμπι!

Διαβάστε επίσης: «Όχι» σε ΑΠΟΕΛ, «όχι» σε ΠΑΟ και ΠΑΟΚ, «ναι» στα… πετροδόλαρα!

Η Μπανίγιας ήρθε σε συμφωνία με τον ΠΑΣ Γιάννινα καλύπτοντας την ρήτρα ύψους 900.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του 30χρονου ποδοσφαιριστή με την ομάδα των Ιωαννίνων, το οποίο έληγε σε ένα χρόνο.

Εξαιρετική συμφωνία έκλεισε και ο Ισπανός επιθετικός, αφού πως το διετές συμβόλαιο με την Μπανίγιας θα βάλει συνολικά στο λογαριασμό του 1.650.000 ευρώ! Χρήματα που ο Κόντε δεν θα έβρισκε σε καμία ομάδα στην Ελλάδα, ούτε όμως και στον ΑΠΟΕΛ που έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Ούτε όμως οι γαλαζοκίτρινοι της Λευκωσίας ήταν διατεθειμένοι να του δώσουν τόσα χρήματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ