aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ ΑΠΟΕΛ… αλλάζει επίπεδο με γερά χαρτιά

Ο ΑΠΟΕΛ… αλλάζει επίπεδο με γερά χαρτιά

Μετά από τέσσερις σερί νίκες στο β’ γκρουπ, ο ΑΠΟΕΛ ετοιμάζεται να αλλάξει επίπεδο και να δώσει παιχνίδι επιπέδου α’ γκρουπ. Και τι ματς! Πρώτος ημιτελικός κυπέλλου με την Ανόρθωση, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Όλο αυτό το διάστημα, παραλλήλως με την πορεία στη β’ φάση, ο Σάββας Πουρσαΐτίδης προετοίμαζε την ομάδα του για την πρώτη μάχη με τη «Μεγάλη Κυρία» και πλησιάζει η ώρα της αλήθειας. Το θετικό για τον Ελλαδίτη είναι ότι δεν αναφέρονται προβλήματα από το στρατόπεδο των γαλαζοκιτρίνων.

Αναφορικά με το πλάνο του, ετοιμάζεται να επαναφέρει τα γερά χαρτιά του. Το ότι άφησε εκτός αποστολής τους Γκάρνερ, Ενσούε, Βινισιούς και Λουντεμό από το ματς με τους βυσσινί, σαφώς και σημαίνει πολλά για τις προθέσεις του. Από εκεί και πέρα, οι Ουζόχο, Σαμπάλα, Ανουάρ, Σάντος και Ζαχίντ είναι άλλα πέντε φαβορί αρχικού σχήματος. Όσο για τους Εντονγκαλά, Κλωναρίδη και Κατσαντώνη, είναι επίσης βασικοί υποψήφιοι.

Ωστόσο, απομένουν δύο προπονήσεις για το μεγάλο παιχνίδι, μέσω των οποίων ο Ελλαδίτης προπονητής θα κατασταλάξει στο σχήμα που θα παρατάξει απέναντι στην Ανόρθωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ