aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΝτουντελάνζ-ΑΠΟΕΛ: Μπήκε το γρασίδι και τα αδιάβροχα, η απόφαση στην UEFA

Ντουντελάνζ-ΑΠΟΕΛ: Μπήκε το γρασίδι και τα αδιάβροχα, η απόφαση στην UEFA

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο «Josy Barthel», που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση της Πέμπτης (28/11) ανάμεσα στην Ντουντελάνζ και τον ΑΠΟΕΛ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στο Λουξεμβούργο, το βράδυ της Τρίτης τοποθετήθηκαν και οι τελευταίες λωρίδες γρασιδιού και όπως τονίζουν «ο αγώνας θα πρέπει να διεξαχθεί κανονικά».

«Οι αρμόδιες υπηρεσίες της πόλης και ο Ολλανδός εργολάβος έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία το έργο, αλλά η βροχή που αναμένεται τις επόμενες μέρες δεν καθησυχάσει τους ηγέτες του Ντουντελάνζ. Μετά το δεύτερο κούρεμα, το γήπεδο λογικά πρέπει να είναι σε λειτουργία, αλλά ο Ιταλός διαιτητής Τζιανλούκα Ρόκι και αξιοματούχος της UEFA θα αποφασίσoυν για τη τύχη του αγώνα», αναφέρουν.

Οι εργάτες προτού αποχωρήσουν από το γήπεδο, φρόνισαν να καλύψουν το έδαφος με αδιάβροχα πανιά. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στο Λουξεμβούργο, το κόστος των βελτιωτικών έργων ανέρχεται στις 133.000 ευρώ. Θυμίζουμε ότι οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ και της Ντουντελάνζ δεν θα προπονηθούν την προηγούμενη ημέρα του αγώνα στο συγκεκριμένο γήπεδο, ώστε να μην επιβαρυνθεί ο χλοοτάπητας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ