aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛNτολ: «Περήφανος και χαρούμενος...»

Nτολ: «Περήφανος και χαρούμενος…»

Περήφανος για τους παίκτες του και χαρούμενος για την εμφάνισή τους στο «αιώνιο» ντέρμπι με την Ομόνοια, δήλωσε πως είναι ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ Τομάς Ντολ, στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά: «Νομίζω σήμερα το παιχνίδι ήταν πολύ έντονο. Ένας αγώνας διεξήχθη σε μια πάρα πολύ καλή ατμόσφαιρα. Και στις δυο ομάδες άξιζε να κερδίσουν, ήταν ενδιαφέρον αγώνας μέχρι το τελευταίο λεπτό.  Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου γιατί είχαμε μια πολύ δύσκολη βδομάδα. Είχαμε ένα αγώνα την Πέμπτη σε ένα πάρα πολύ βαρύ γήπεδο. Μπορείς να το δεις αυτό επειδή κάποτε τα πόδια κάποιων ποδοσφαιριστών ήταν βαριά. Η Ομόνοια φυσικά είναι μια πολύ καλή ομάδα και ήταν ένας πολύ καλός αντίπαλος. Τελειώσαμε στο 0-0 χάσαμε το πέναλτι από το οποίο θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Επίσης είχε και μια ευκαιρία η Ομόνοια που θα μπορούσε να είχε σκοράρει και δεν ξέρεις αν θα καταφέρναμε να κάνουμε την ανατροπή. Είμαι χαρούμενος από την απόδοση της ομάδας μου. Γενικά πιστεύω είμαστε σε καλό δρόμο».

Για το πρώτο του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και την καυτή ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε είπε: «Ήταν μια καλή ατμόσφαιρα. Δεν ευχάριστο να παίζεις σε άδεια γήπεδα. Παίξαμε με τον συνάδελφο σε στάδια γεμάτα στην Αγγλία (αυτός) και στην Γερμανία (εγώ). Δεν κερδίζει πάντα η καλύτερη ομάδα. Είχαμε πάρα πολλές χαμένες μπάλες Στο τέλος της ημέρας είμαι ευχαριστημένος. Ήταν ένα καλό ντέρμπι. Δεν ευχάριστο να παίζεις σε άδεια στάδια. Δεν είναι πολύ καλό για τους παίχτες. Υπάρχει άλλο κίνητρο κάτι το οποίο νιώθεις την ώρα του αγώνα. Ο λόγος που παίζουμε ποδόσφαιρο είναι αυτός, μπροστά σε κόσμο».

Για το αποτέλεσμα είπε: «Δεν κερδίζει πάντα η καλύτερη ομάδα. Οι δύο ομάδες έδωσαν τα πάντα. Φυσικά θα χαιρόμασταν αν καταφέρναμε να σκοράρουμε αλλά ήταν ένα καλό ντέρμπι. Είχαμε τις ευκαιρίες μας και πάρα πολλές χαμένες μπάλες κάτι το οποίο συμβαίνει στα παιχνίδια στην Κύπρο. Από την άλλη είμαι χαρούμενος γιατί βλέπω μια σταθερότητα στην ομάδα. Θα πω ότι είχαμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Πέμπτη. Νομίζω ήμαστε σε καλό δρόμο».

Για το γεγονός ότι λόγω και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων η ομάδα θα έχει ένα βεβαρυμένο πρόγραμμα είπε: «Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να παίζουμε κάθε τρεις μέρες. Στους παίχτες αρέσει να παίζουν παρά να κάνουν προπόνηση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ