aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΝτολ: «Δεν χρειαζόμαστε άλλο παίκτη, αλλά…»

Ντολ: «Δεν χρειαζόμαστε άλλο παίκτη, αλλά…»

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Ντολ, μετά τον αγώνα με την ήττα από τον Άγιαξ και τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε πως η ομάδα της Ολλανδίας άξιζε την πρόκριση, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

Για το παιχνίδι και οι καθοριστικές στιγμές: «Αμυνθήκαμε καλά, αλλά δεν κρατήσαμε μπάλα και σε αυτό το στάδιο πρέπει να έχεις κατοχή και πρέπει να είσαι γρήγορος. Έπρεπε να κρατήσουμε μπάλα, να βγούμε μπροστά. Το γκολ δύο λεπτά πριν το ημίχρονο ήταν δύσκολη στιγμή γιατί προήλθε από στατική φάση που είμαστε καλοί. Άξιζε στον Άγιαξ να περάσει. Έπρεπε να είμαστε καλύτεροι στις μεταβιβάσεις, να έχουμε πίστη όπως στο πρώτο ματς. Φεύγουμε με ψηλά το κεφάλι, όλοι έδωσαν το 100% και αυτό πρέπει να δίνεις».

Αν έπαιξε ρόλο η καλύτερη εμφάνιση του Άγιαξ: «Οπωσδήποτε. Έπαιξε πιο γρήγορα, πιο δυνατά. Φαινόταν. Είμαστε και εμείς καλύτεροι στο πρώτο μέρος. Ατή την εβδομάδα δεν τα καταφέραμε, το περιμέναμε. Μπορούσαμε και καλύτερα αλλά αυτό είναι το αποτέλεσμα».

Για τις προσδοκίες του στο Γιουρόπα Λιγκ: «Αυτή είναι μεγάλη στιγμή. Θα ξέρουμε την Παρασκευή, όλοι την περιμένουμε. Ήταν ο πρώτος στόχος και τον έχουμε πετύχει. Στον πρώτο αγώνα, αρχίσαμε να ονειρευόμασταν. Τώρα είμαστε λίγο απογοητευμένοι αλλά είναι φυσιολογικό. Περιμένουμε τους αντιπάλους μας και αναμένουμε εξαιρετικά παιχνίδια εκτός και εντός».

Για τις προσθήκες και την αποχώρηση: «Όχι δεν πιστεύω πως χρειαζόμαστε. Έχουμε αρκετούς παίκτες και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό, δεν μιλήσαμε όμως δεν ξέρεις τι θα συμβεί τις τελευταίες μέρες. Είμαι χαρούμενος με τους παίκτες. δεν μίλησα με τον πρόεδρο ούτε με τον Τέτι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ