aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΝτιλέϊνι: «Είναι πολύ σημαντικό να μην δεχθούμε γκολ»

Ντιλέϊνι: «Είναι πολύ σημαντικό να μην δεχθούμε γκολ»

TOY HΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ

Στη συνέντευξη Τύπου της Κοπεγχάγης ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές ο Τόμας Ντιλέινι.

Ένας παίκτης-κλειδί των πρωταθλητών Δανίας, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία πως η ομάδα του μπορεί να κερδίσει, έχοντας ως πρώτο στόχο όμως το μηδέν παθητικό:

“Θα θέλαμε να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως η “νέα” Κοπεγχάγη σκοράρει περισσότερα τέρματα, κάτι που το πράξαμε και στα προηγούμενα παιχνίδια των προκριματικών. Έτσι, θα μπορούσα να πω ότι το στυλ μας μπορεί να είναι λίγο πιο επιθετικό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια στην Ευρώπη. Σε αυτά τα κρίσιμα παιχνίδια, όμως, είναι πολύ σημαντικό να μην δεχθείς γκολ. Αυτά τα εκτός έδρας γκολ είναι πάντοτε το “κλειδί” για την πρόκριση”.

“Πέρσι ήταν μία τεράστια απογοήτευση, αφού περιμέναμε περισσότερα. Παίξαμε καλά μέχρι τώρα, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις και θέλουμε να πράξουμε το ίδιο. Σίγουρα, μπορούμε να τα καταφέρουμε και κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, όπως έχουμε δείξει μέχρι τώρα”.

“Δεν σκέφτομαι να φύγω, πόσο μάλλον όταν αγωνίζομαι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτός είναι ο στόχος μας. Το σημαντικότερο πράγμα είναι ότι παίζουμε στην Ευρώπη, αλλά το Τσάμπιονς Λιγκ είναι κάτι σπουδαίο. Για εμένα είναι σημαντικό να βρεθεί στους ομίλους η Κοπεγχάγη. Είτε παραμείνω εδώ είτε όχι. Αυτό βλέπω τώρα”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ