aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΝτε Καμάργκο-Ντελατόρε: Μιλάνε στη «γλώσσα» του γκολ

Ντε Καμάργκο-Ντελατόρε: Μιλάνε στη «γλώσσα» του γκολ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Γκολ ο Ντελατόρε, γκολ και ο Ντε Καμάργκο, στον προχθεσινό αγώνα κυπέλλου με τη Σαλαμίνα. Οι γαλαζοκίτρινοι πέρασαν με το πάσο τους από το «Αμμόχωστος», σκέφτονται την κλήρωση για τα ημιτελικά και τον επόμενο τους αντίπαλο. Οι δύο Βραζιλιάνοι συνυπήρξαν και συνεργάστηκαν σε ένα ακόμα αγώνα, καταφέρνοντας να σκοράρουν αμφότεροι. Αυτό δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει καθώς Ντε Καμάργκο και Ντελατόρε σκόραραν και στον αγώνα με τον Εθνικό Άχνας για το πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: «Είσαι το καλύτερο αμόρε Ντελατόρε, Ντελατόρε» (vids)

Ο Ντελατόρε έφθασε ήδη τα τέσσερα γκολ στο κύπελλο, ενώ τέσσερα έχει και στο πρωτάθλημα. Ο Βραζιλιάνος αγωνίστηκε σε οκτώ αγώνες και πέτυχε οκτώ γκολ, ανεξάρτητα αν δεν σκόραρε και στα οκτώ παιγνίδια. Για τον Ντε Καμάργκο ήταν το πρώτο του στο κύπελλο και έχει άλλα έντεκα στο πρωτάθλημα και είναι ο πρώτος σκόρερ των γαλαζοκίτρινων στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Ο Ντελατόρε «τιμά» την καταγωγή του

Διανύει μάλιστα, την καλύτερη σεζόν του στον ΑΠΟΕΛ, καθώς μετρά 20 αγώνες πρωταθλήματος (1034′), ενώ ουσιαστική ήταν η συμβολή του και στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας του. Με τον Ντελατόρε δίπλα του και ο Ντελατόρε με τον Ντε Καμάργκο δίπλα του, φαίνεται πως βρήκαν πολύ γρήγορα μεταξύ τους τη «χημεία» και το κοντέρ τους γράφει ακατάπαυστα. Προς όφελος και των δύο και πιο πολύ του ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης: Το post του Ντελατόρε

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ