aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΝτα Σίλβα: «Ο ΑΠΟΕΛ έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην καριέρα μου»

Ντα Σίλβα: «Ο ΑΠΟΕΛ έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην καριέρα μου»

Θυμάστε τον Κριστιάν Ντα Σίλβα που αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο στον ΑΠΟΕΛ την σεζόν 2013-2014;. Ο Βραζιλιάνος μέσος, που έπαιζε πειραματικά αριστερό μπακ, παραχώρησε δηλώσεις στη βραζιλιάνικη ιστοσελίδα «minutoesportes.cadaminuto.com.br» και έφερε στη μνήμη του το πέρασμά του από τους «γαλαζοκίτρινους» και συγκεκριμένα τη πρώτη του συμμετοχή του στο Τσάμπιονς Λιγκ, κόντρα στη Μάριμπορ (1-1) για τα πλέι οφ της διοργάνωσης.

«Ήταν αναμφίβολα ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Πολλοί παίκτες στοχεύουν να παίξουν σε έναν αγώνα Champions League. Το ίδιο ίσχυε και για μένα. Θυμάμαι κάθε λεπτομέρεια εκείνη την ημέρα, την ατμόσφαιρα του αγώνα και πόσο χαρούμενος ήμουν με την ευκαιρία. Είναι κάτι που θα θυμάμαι πάντα με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο», είπε ο 31χρονος που αγωνίστηκε πέρσι στη Φεϊρένσε.

Και συνέχισε: «Ο ΑΠΟΕΛ έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην καριέρα μου. Εκεί είχα την πρώτη μου ευκαιρία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και μπόρεσα να μάθω πολλά. Είμαι ευγνώμων στον σύλλογο για όλα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ