aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΝέοι με ταλέντο αλλά χωρίς παραστάσεις και εμπειρίες πρωταθλητισμού!

Νέοι με ταλέντο αλλά χωρίς παραστάσεις και εμπειρίες πρωταθλητισμού!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται την Τρίτη (17/7) να δείξει το εκτόπισμα που έχει σαν ομάδα, να αποκλείσει την Σούντουβα και να δώσει συνέχεια στην ευρωπαϊκή του πορεία.

Το 3-1 του πρώτου αγώνα στη Λιθουανία βάζει δύσκολα στην ομάδα του Μπρούνο Μπαλταζάρ, όμως στην έδρα του με τον κόσμο στο πλευρό του μπορεί να πετύχει την ανατροπή και να πάρει αυτός το εισιτήριο για τον β’ προκριματικό.

Από κει και πέρα ότι και να γίνει αύριο στον αγώνα αυτό που μένει είναι ο μετεγγραφικός σχεδιασμός του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με αυτούς των προηγούμενων χρόνων.

Καλές οι επενδύσεις και οι παίκτες με προοπτική, όμως οι γαλαζοκίτρινοι για να κάνουν τις πορείες του παρελθόντος θέλουν παίκτες με πλούσιες ποδοσφαιρικές παραστάσεις αν θέλουν να πετύχουν τους στόχους τους φέτος αλλά και τα επόμενα χρόνια.

Η απόκτηση του Ντε Βινσέντι ήταν αναγκαία αφού έφυγε ο Λορέντζο Εμπεσίλιο ένας από τους ποιοτικότερους παίκτες που είχε στο ρόστερ του το ΑΠΟΕΛ ,ενώ πέραν του Ταβάρες που έχει εμπειρίες όλοι οι υπόλοιποι που πάτησαν Αρχάγγελο δεν γνωρίζουν από μεγάλα παιχνίδια και πρωταθλητισμό.

Έφυγε ο έμπειρος Λάγο με παραστάσεις από Πριμέρα, ήρθε ο Κάζου που ναι μεν θεωρείται ταλέντο αλλά δεν έχει να επιδείξει κάτι στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Διαβάστε επίσης: Σε μπελάδες ο Μπαλταζάρ

Αποκτήθηκαν οι Νατέλ και Τάμαρι για τα άκρα της επίθεσης, δύο παίκτες νεαροί οι οποίοι όμως όσο ταλέντο και να έχουν δεν μπορούν ακόμα να κρατήσουν το βάρος που έχει μια φανέλα σαν του ΑΠΟΕΛ.

Έφυγε ο Ντε Καμάργκο και δεν αντικαταστάθηκε ακόμα με επιθετικό ανάλογου εκτοπίσματος και παραστάσεων που είχε ο Βέλγος φορ ενώ την ίδια ώρα οι Βινίσιους, Μιλάνοφ που είναι παίκτες που ξέρουν καλά τι πάει να πει ΑΠΟΕΛ δείχνουν ακόμα επηρεασμένοι από τους σοβαρούς τραυματισμούς τους.

Διαβάστε επίσης: Κίνηση από την εξωτερική για τον ΑΠΟΕΛ

Παράλληλα οι παίκτες που οδήγησαν τον ΑΠΟΕΛ στις επιτυχίες τα τελευταία χρόνια έχουν μεγαλώσει όπως ο Μοράις που είναι πλέον στα 34 και δεν μοιάζει σε καμία περίπτωση με αυτόν των προηγούμενων χρόνων, ο Βινίσιους που βαδίζει στα 32 αλλά προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό, ο Μιλάνοφ που είναι στα 34, όσο είναι οι Ποτέ και Βάτερμαν.

Το ρίσκο φαντάζει τεράστιο για τον ΑΠΟΕΛ με τις μέχρι τώρα προσθήκες του, την ίδια ώρα που καλείται να δείξει την πόρτα εξόδου σε κάποιους για να μειώσει το ρόστερ.

Κανείς δεν αμφισβητεί την ποιότητα των Σάλαϊ, Ζαχίντ και Σόουζα ωστόσο φάνηκε και πέρσι όταν η μπάλα έκαιε πως δυσκολεύονταν να πάρουν τους γαλαζοκίτρινους στους ώμους τους.

Γι’ αυτό και πάλι η παλιοσειρά αυτή των Μοράις, Εφραίμ, Αλωνεύτη, Καρλάο, Αλεξάνδρου, Ιωάννου, Βάτερμαν θα κληθεί να βγάλει τον ΑΠΟΕΛ από τα δύσκολα όταν και εφόσον χρειαστεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ