aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚίνηση από την εξωτερική για τον ΑΠΟΕΛ

Κίνηση από την εξωτερική για τον ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ
Επιθετική ενίσχυση ανέμεναν οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ, μεσοαμυντική προκύπτει! Ο Σάββας Γκέντσογλου βρίσκεται προ των πυλών του προπονητικού κέντρου «Αρχάγγελος» και προφανώς, εάν κυλήσουν όλα ομαλά, θα προστεθεί στο ρόστερ με την ελπίδα ότι θα δώσει νέα πνοή στο νευραλγικό χώρο του κέντρου.

Ο γεννημένος στις 19 Σεπτεμβρίου 1990 δεξιοπόδαρος Έλληνας παίκτης, ο οποίος πριν από ένα μήνα είχε γραφτεί πως ενδιέφερε τον Απόλλωνα Λεμεσού, προέρχεται από δύο σερί γεμάτες σεζόν αγωνιζόμενος στη Χάιντουκ Σπλιτ.

Διαβάστε επίσης: Κάτι «ψήνουν» οι Τούρκοι με Ποτέ!

Μάλιστα, με τον σύλλογο της Κροατίας διένυσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, οπότε από πλευράς ετοιμότητας θεωρείται πως βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο. Το επιπρόσθετο προσόν του είναι πως μπορεί να δώσει λύση αγωνιζόμενος τόσο ως αμυντικός χαφ όσο και ως στόπερ. Αν και το συμβόλαιό του με τη Χάιντουκ Σπλιτ ολοκληρώνεται σε ένα χρόνο, αφήνεται να διαρρεύσει ότι δεν θα προκύψει πρόβλημα.

Ο Γκέντσογλου που στα αρχικά στάδια της καριέρας του θεωρείτο ένα σπουδαίο ταλέντο (αγωνίστηκε στις μικρές εθνικές ομάδες), ξεκίνησε από την ΑΕΚ Αθηνών, με την οποία έπαιξε 56 φορές (2008-2012). Ακολούθως, αφού χάρισε ένα μέρος από τα λεφτά που του όφειλε η Ένωση και έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του, μετακόμισε στη Σαμπντόρια, χωρίς όμως να πάρει ευκαιρίες.

Διαβάστε επίσης: Ο κύριος 210… με τα 4 γκολ και τις 16 ασίστ!

Μοιραία, δόθηκε με τη μορφή δανεισμού στη Λιβόρνο, μετρώντας 30 συμμετοχές και 3 ασίστ στη Serie B. Επιστρέφοντας στη Σαμπντόρια το 2013, δεν κατάφερε να καθιερωθεί (4 συμμετοχές) και τον Ιανουάριο του 2014 δόθηκε εκ νέου δανεικός στη Σπέτσια, με την οποία αγωνίστηκε 12 φορές στη Serie B.

Ακολούθως, επαναπατρίστηκε για τον Εργοτέλη με τον οποίον κατέγραψε 26 συμμετοχές και το 2015-16 άνοιξε εκ νέου τα φτερά για Ιταλία, παίζοντας αυτή τη φορά με τη φανέλα της Μπάρι (12 συμμετοχές στη Serie B). Από το καλοκαίρι του 2016, ο Γκέντσογλου αγωνιζόταν στη Χάιντουκ Σπλιτ (τον πρώτο χρόνο ως δανεικός) μετρώντας 62 αναμετρήσεις, 2 γκολ και 10 ασίστ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ