aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ακιντόλα με «πακέτο» Αλ Τάαμαρι

ΑΠΟΕΛ: Ακιντόλα με «πακέτο» Αλ Τάαμαρι

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Το φλερτ με τον Νταβίντ Ακιντόλα, όπως όλα δείχνουν, συνδέεται με την προοπτική πώλησης του Μούσα Αλ Τάαμαρι. Στην παρούσα φάση, το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας με τον Ιορδανό φαντάζει απομακρυσμένο και πλέον η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη καλείται να αντιμετωπίσει το ενδεχόμενο αποχώρησής του.

Στον ΑΠΟΕΛ δεν λένε «όχι» σε παραχώρηση του 23χρονου εξτρέμ, με απαραίτητη προϋπόθεση να ικανοποιηθούν οικονομικά. Οι ιθύνοντες στην ομάδα, δεν το κρύβουν πλέον πως αναζητούν παίκτη στη θέση που αγωνίζεται ο Μούσα και πρωτίστως διέπεται από τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Ιορδανού κι ως τέτοιος, προφανώς, κρίθηκε ο Ακιντόλα.

Διαβάστε επίσης: Τάαμαρι: Η Σπόρτινγκ και οι €500.000 από τον Πειραιά

Όπως σημείωσε το «Goal» σε πρωινό ρεπορτάζ (διαβάστε εδώ) κοινοποιήθηκε το ενδιαφέρον στον ακραίο επιθετικό και τον μάνατζέρ του, έγινε κουβέντα για τις αποδοχές και σύμφωνα με πληροφορίες, προκύπτει πρόσφορο έδαφος για την επίτευξη συμφωνίας στο εν λόγω σκέλος. Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν χτυπήσει (και) την πόρτα της Μίντιλαντ, ομάδα που διατηρεί τα δικαιώματά του μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021, κοινοποιώντας το «ζεστό» ενδιαφέρον τους για τον ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: O λόγος (και) στον Παπασταύρου για Ακιντόλα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ