aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΝέα δεδομένα για το μέλλον του Νατέλ

Νέα δεδομένα για το μέλλον του Νατέλ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΙΜΟΣ ΠΑΦΙΤΗΣ

Περίπλοκη παραμένει η κατάσταση σχετικά με το μέλλον του Λέο Νατέλ. Από τη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές της Σάο Πάολο ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός φαίνεται πως μπαίνει στην κατηγορία των παικτών που είτε θα επιστρέψουν στην ομάδα από δανεισμό, είτε θα επανενταχθούν στο ρόστερ της ομάδας.

Δημοσίευμα από Μέσο Ενημέρωσης της Βραζιλίας και συγκεκριμένα της ιστοσελίδας 1news.com αναφέρει πως ο πρόεδρος της Σάο Πάολο, Κάρλος Αγκούστο αποφάσισε την παραμονή του προπονητή της ομάδας, Φερνάντο Ντινίζ στον πάγκο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Όπως υπογραμμίζει το ρεπορτάζ, έχει εκπονηθεί ένα σχέδιο ώστε η ομάδα να καταπολεμήσει τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει με ενίσχυση εκ των έσω. Το πλάνο περιλαμβάνει την επιστροφή δανεικών παικτών από την Σάο Πάολο σε άλλες ομάδες και την επανένταξη ποδοσφαιριστών οι οποίοι δεν πήραν φέτος χρόνο συμμετοχής. Ένας εξ αυτών είναι ο Λέο Νατέλ, ο οποίος από το Καλοκαίρι, όταν γύρισε στην Σάο Πάολο μετά τη λήξη του δανεισμού του από τον ΑΠΟΕΛ δεν μέτρησε ούτε ένα λεπτό συμμετοχής.

Διαβάστε επίσης: Πετρίδης: «Θα αρχίσει το παιχνίδι, αλλά αν κρίνει ο διαιτητής…»

Οι γαλαζοκίτρινοι της Λευκωσίας, δια στόματος του εκπροσώπου Τύπου της ομάδας Νεκτάριου Πετεβίνου, δήλωσαν ότι από την στιγμή που ο Νατέλ ενδιέφερε τον ΑΠΟΕΛ το περασμένο Καλοκαίρι δεν έπαψε να απασχολεί. Τα δεδομένα γίνονται ξανά περίπλοκα για τον ΑΠΟΕΛ, αφού πέραν του γεγονότος πως ενδιαφέρον για τον Νατέλ έδειξαν και άλλες ομάδες φαίνεται πως δεν είναι ξεκάθαρη η απόφαση της Σάο Πάολο αν θα προχωρήσει σε πώληση ή δραστηριοποίησή του στην ομάδα.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Πάτησαν τον χλοοτάπητα και αποφασίζουν για τα παπούτσια

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ