aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετρίδης: «Θα αρχίσει το παιχνίδι, αλλά αν κρίνει ο διαιτητής…»

Πετρίδης: «Θα αρχίσει το παιχνίδι, αλλά αν κρίνει ο διαιτητής…»

Σύντομη δήλωση έκανε ο πρόεδρος της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης στους εκπροσώπους των ΜΜΕ που ακολούθησαν την αποστολή των γαλαζοκίτρινων στο Λουξεμβούργο για την προτελευταία αναμέτρηση με την Ντουντελάνζ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε για το θέμα με το γήπεδο που θα διεξαχθεί ο αγώνας.

Αρχικά είπε: «Όπως ακούσατε και εσείς σε συνομιλία που είχαμε με υπεύθυνο της ΟΥΕΦΑ, έχουν γίνει όλα όσα θα μπορούσαν να κάνουν τις τελευταίες 48 ώρες για να μπορεί να είναι έτοιμο το γήπεδο. Η θέση της ΟΥΕΦΑ είναι ότι το γήπεδο έχει σκεπαστεί για να προστατευτεί από τις βροχές, ενώ θα υπάρχει συνεχόμενη βροχή και αύριο. Στην αυριανή πρωινή εξέταση που θα γίνει, σίγουρα θα περάσει τον έλεγχο και από τους διαιτητές».

Και κατέληξε: «Όπως φαίνεται το γήπεδο με οποιεσδήποτε ανωμαλίες, θα μπορεί να ξεκινήσει το παιχνίδι και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, αν διαπιστωθεί από τον διαιτητή ότι είναι επικίνδυνο για τους ποδοσφαιριστές θα είναι στη κρίση του διαιτητή να πάρει οποιεσδήποτε αποφάσεις. Είμαστε υποχρεωμένοι, αν και θα πάμε μία ώρα δρόμου τώρα στην έδρα της Ντουντελάνζ για να προπονηθούμε, να προετοιμαστούμε για τον αυριανό αγώνα».

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ