aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜοράις: «Ο ΑΠΟΕΛ είναι το σπίτι μου, απλά θέλω να παίζω»

Μοράις: «Ο ΑΠΟΕΛ είναι το σπίτι μου, απλά θέλω να παίζω»

Τρισευτυχισμένος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν ο Νούνος Μοράις. Μιλώντας στα ΜΜΕ ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δεν κουράζονται ποτέ να κατακτούν τίτλους, ενώ μιλώντας για το μέλλον του επεσήμανε ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι το σπίτι του, θέλει να παραμείνει, όμως υπογράμμισε ότι θέλει να αγωνίζεται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τα συναισθήματά του: «Είναι πάντα ξεχωριστό συναίσθημα να κατακτάς το πρωτάθλημα, είναι ο κύριος μας στόχος. Δουλέψαμε αρκετά σκληρά από την αρχή της σεζόν μέχρι σήμερα. Είμαστε περήφανοι που τα καταφέραμε και πάλι. Είναι η στιγμή να το απολαύσουμε όλοι στην οικογένεια του ΑΠΟΕΛ επειδή το αξίζαμε».

Για το συμβόλαιο του: «Δεν έχω πρόβλημα, απλά θέλω να παίζω και ελπίζω να βρούμε την λύση. Ο ΑΠΟΕΛ είναι το σπίτι μου, θέλω να μείνω».

Για τα συνεχόμενα πρωταθλήματα του ΑΠΟΕΛ: «Ποτέ δεν κουραζόμαστε να κερδίζουμε. Πάντα θα δίνω τα πάντα για την ομάδα για να παίρνουμε τρόπαια. Θα συνεχίσω να το κάνω μέχρι το τέλος της καριέρας μου και εύχομαι να πάρουμε κι άλλα πρωταθλήματα».

Για τα σημαντικά γκολ που πέτυχε: «Είμαι χαρούμενος που σκόραρα και βοήθησα την ομάδα μου, αλλά αυτό δεν είναι αυτοσκοπός μου. Είμαι περήφανος φυσικά για ότι πέτυχα φέτος».

Ένα μήνυμα στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ στα ελληνικά: «Το πρωτάθλημα είναι για αυτούς. Περιμένουμε αυτούς που έρχονται στο γήπεδο να βοηθήσουν στο περισσότερο. Εμείς κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε γι’ αυτούς».

Αν ενδιαφέρεται να δουλέψει στον ΑΠΟΕΛ από άλλο πόστο: «Ακόμα θέλω να παίζω. Μετά θα το δούμε. Νιώθω ακόμα φρέσκος. Δεν σκέφτομαι το μέλλον, θέλω να βοηθώ την ομάδα για τίτλους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ