aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜιροσάβλιεβιτς: «Μίλησα με τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ»

Μιροσάβλιεβιτς: «Μίλησα με τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ»

Συνέντευξη σε ιστοσελίδα της Σερβίας παραχώρησε ο πρώην επιθετικός του ΑΠΟΕΛ Νέναντ Μιροσάβλιεβιτς, ο οποίος εδώ και 1,5 μήνα έπαψε να είναι τεχνικός διευθυντής στην Κουκαρίτσκι όπως ανέφερε.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε, η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ τον προσέγγισε και μίλησε μαζί του, ωστόσο ο ίδιος δεν γνωρίζει τι θα συμβεί. Απέκλεισε πάντως το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την προπονητική τη δεδομένη στιγμή.

Το δημοσίευμα:

Ο Νέναντ Μιροσάβλιεβιτς δεν είναι πλέον ο τεχνικός διευθυντής της Κουκαρίτσκι.

«Δεν είμαι τεχνικός διευθυντής στην Κουκαρίτσκι εδώ και 1,5 μήνα. Η δουλεία μου εκεί τελείωσε ουσιαστικά με το τέλος της περσινής σεζόν, και χθες αποχαιρέτησα και επίσημα τον Πρόεδρο Ντράγκαν Ομπράντοβιτς.

Ήμουν ο αντί-πρόεδρος, μετά ο γενικός αρχηγός και μετά ο τεχνικός διευθυντής στην Κουκαρίτσκι. Αφήνω πίσω εξαιρετικά καλές αναμνήσεις και θέλω η ομάδα να παραμείνει ψηλά στο σερβικό ποδόσφαιρο, να παίξει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ξανά και να συνεχίσει να δουλεύει καλά με τους νεαρούς παίκτες».

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ σε ήθελε…

«Οι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ με θυμήθηκαν, μιλήσαμε. Δεν ξέρω τι θα συμβεί, αν θα φύγω ή όχι από τη Σερβία, αλλά ξέρω ότι θέλω να παραμείνω στο ποδόσφαιρο.

Δεν σκέφτομαι την προπονητική τη δεδομένη στιγμή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ