aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜήνυμα σε Στάθη: «Δεν πας πουθενά»

Μήνυμα σε Στάθη: «Δεν πας πουθενά»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Το μήνυμα δεν εστάλη στον Στάθη Αλωνεύτη, αλλά εν ευθέτω χρόνω, θα το αποστείλει η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ στον διεθνή ποδοσφαιριστή. Και ποιο θα είναι το περιεχόμενο; «Εδώ θα μείνεις και στη νέα σεζόν. Δεν πας πουθενά». Υπάρχει πρόθεση από τους ιθύνοντες του συλλόγου για την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του και εκφράζεται μάλιστα η εκτίμηση πως οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια!

Προτεραιότητα του ταχύτατου και έμπειρου εξτρέμ είναι να έχει ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής σε ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους. Ποτέ δεν «κάθεται» στο συμβόλαιο και στους αριθμούς που αναγράφονται σε αυτό. Έχει μπόλικη όρεξη για ποδόσφαιρο και προσφορά. Και πάνω απ’ όλα νιώθει δυνατός.

Με δεδομένο το γεγονός πως η συνεργασία του με τον ΑΠΟΕΛ εκπνέει τέλος της τρέχουσας σεζόν, έχει το δικαίωμα από τον ερχόμενο Ιανουάριο να συζητήσει με ομάδα που θα εκδηλώσει ενδιαφέρον. Στον ΑΠΟΕΛ δεν θέλουν να χάσουν τον Στάθη και εξελίξεις αναμένονται στο μέλλον. Δεν προσδιορίζεται το πότε, αλλά βρίσκεται στα άμεσα σχέδια της διοίκησης.

Όπως πληροφορούμαστε, στη διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη, βάζουν στη ζυγαριά τους ακόλουθους τέσσερις παράγοντες, πριν αρχίσουν να χαράσσουν τον δρόμο προς την ανανέωση της συνεργασίας με τον αεικίνητο παίκτη:

Α) Η αγάπη του κόσμου προς τον Στάθη είναι τεράστια και αυτή τον προηγούμενο μήνα εκδηλώθηκε στον μέγιστο βαθμό. Όταν πήρε στα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος χρόνο συμμετοχής, γνώρισε την αποθέωση. Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ φώναζαν ρυθμικά το όνομά του.

Β) Την προσφορά του Στάθη μόνο λίγη δεν μπορείς να την πεις. Εκτός από το γεγονός πως είναι σημαντική προσωπικότητα στα αποδυτήρια, αποτελεί αξιόπιστη λύση ακόμη και ως υπαλλακτική επιλογή στις πτέρυγες του κέντρου. Καταθέτει στον αγωνιστικό χώρο τον καλύτερό του εαυτό, δίνοντας τις δέουσες λύσεις. Κάτι που έπραξε για παράδειγμα και προχθές.

Γ) Όποτε κλήθηκε από τη διοίκηση (νυν και τέως) για μείωση των απολαβών του δεν αρνήθηκε. Έδωσε το παράδειγμα στους συμπαίκτες του, δείχνοντας το πόσο πιστός στρατιώτης είναι.

Δ) Οι όποιες επιφυλάξεις διατυπώνονταν από πολλούς για το ποδοσφαιρικό μέλλον του άρχισαν να «διαλύονται», καθώς όχι μόνο έβγαλε την προετοιμασία του καλοκαιριού, αλλά δεν ταλαιπωρήθηκε από κανέναν τραυματισμό έως τώρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ