aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜήνυμα Πετεβίνου με τους παραμυθάδες Γκριμ και ακόλουθους σε Ισραήλ-Ελλάδα

Μήνυμα Πετεβίνου με τους παραμυθάδες Γκριμ και ακόλουθους σε Ισραήλ-Ελλάδα

Τα καθημερινά ρεπορτάζ στην Ελλάδα που αναφέρονται σε ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ έχουν χαρακτηριστεί και ως αστεία από τον εκπρόσωπο Τύπου των γαλαζοκιτρίνων. Ο Νεκτάριος Πετεβίνος με ανάρτησή του στο twitter σημειώνει ότι το φετινό καλοκαίρι μάθαμε πως οι Γκριμ (σ.σ. Λούντβιχ Καρλ Γκριμ) και Βίλχελμ Καρλ Γκριμ οι οποίοι ήταν δύο ιδιαίτερα δημοφιλείς συλλέκτες παραδοσιακών παραμυθιών που γεννήθηκαν στο Χάναου της Γερμανίας) άφησαν ακόλουθους σε Ελλάδα και Ισραήλ.

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας mako.co.il (διαβάστε εδω σχετικό ρεπορτάζ) επικαλείται αναφορά του πρόεδρου του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομου Πετρίδη με βάση την οποία στον Αρχάγγελο περιμένει η φανέλα με τον αριθμό «14» για τον Ισραηλινό επιθετικό, Μπεν Σαχάρ.

«Γνωστοί παραμυθάδες οι αδελφοί Γκριμ. Ότι ο ένας άφησε ακόλουθους στην Ελλάδα και ο άλλος στο Ισραήλ δεν ήταν γνωστό αλλά το μάθαμε καλά αυτό το καλοκαίρι. Σε λίγο θα δούμε και “ζωντανή” συνέντευξη. Πέθαναν αυτοί, έφυγε πρόσφατα και ο Λάρι Τέσλερ όμως η τέχνη του βασιλεύει», σημειώνει ο Νεκτάριος Πετεβίνος και ακολούθως συμπλήρωσε.

«Να βοηθήσω και πιο ξεκάθαρα. Ξαφνικά τα αμέτρητα δημοσιεύματα για τον Ταμαρι «εξαφανίστηκαν». Δημοσιεύματα από Ελλάδα που αναφέρονταν σε δημοσιεύματα στην Κύπρο!! Αναφορές σε παρασκηνιακές στήλες και σε οπαδικά websites. Σε κανένα σοβαρό ελλαδικό website@.

Έφυγε ο Ταμαρι ήρθε ο Μπεν Σαχάρ. Η ίδια ιστορία. Μέχρι και δήλωση του προέδρου διαβάσαμε σήμερα. Δήλωση που δεν έγινε ποτέ. Και όμως σχεδόν κανένα κυπριακό ΜΜΕ δεν έκανε τον κόπο να ρωτήσει. Ας το βάλουμε και ποιος σε ρωτά. Καλή κυριακάτικη ανάγνωση!

Τα πλείστα κυπριακά ΜΜΕ τα υιοθετούσαν αυτολεξεί χωρίς ΠΟΤΕ να ρωτήσουν ή να διασταυρώσουν. Ο λόγος προφανής. Αν δεν ρωτήσεις δεν κινδυνεύεις να χάσεις την είδηση και τα clicks. Το βαζεις και από εκεί και πέρα καμία απολύτως επίπτωση από τον κόσμο που τα διαβάζει…».

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Τα βρίσκει με Ακιντόλα, περιμένει Μίντιλαντ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ