aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Ο Πετρίδης είπε ότι φύλαξε τον αριθμό 14»

ΑΠΟΕΛ: «Ο Πετρίδης είπε ότι φύλαξε τον αριθμό 14»

Πάτησε «γκάζι» ο ΑΠΟΕΛ και συμπληρώνει ένα-ένα τα κομμάτια του παζλ για το κτίσιμο της ομάδας. Οι γαλαζοκίτρινοι αγωνίστηκαν με αρκετούς νεαρούς στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας με τη Δόξα (0-0), στο οποίο έκαναν ανεπίσημο ντεμπούτο οι Μάρκο Σίλβα, Ράφαελ Σάντος, Βίκτωρας Κλωναρίδης και Κώστας Αποστολάκης.

Μετά την απόκτηση του Φράνσις Ουζόχο ο ΑΠΟΕΛ επικεντρώθηκε στην ενίσχυση της γραμμής κρούσης. Όπως αποκάλυψε το «Goal» o Ισραηλινός φορ, Μπεν Σαχάρ της Χάποελ Μπερ Σεβά είναι ο εκλεκτός του Μαρίνου Ουζουνίδη. Μάλιστα, ο 30χρονος επιθετικός απάντησε καταρχήν θετικά στην ομάδα της Λευκωσίας για συμβόλαιο δύο χρόνων και όπως μεταδίδουν τα ισραηλινά Μέσα Ενημέρωσης θα έχει απολαβές 250.000 ευρώ στην Κύπρο, ενώ η νυν ομάδα του θα καλύψει το υπόλοιπο ποσό (σ.σ. 150.000 ευρώ) το συμβολαίου του.

Νεότερες πληροφορίες που έρχονται από το Ισραήλ και συγκεκριμένα από την ιστοσελίδα sports.walla.co.il σημειώνουν ότι ο μόνιμος πρώτος σκόρερ της Μπερ Σεβά την τελευταία πενταετία δεν θα βιαστεί να βάλει υπογραφή σε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΠΟΕΛ και θα επιδιώξει να βρει μία πιο σταθερή ομάδα. Το κατά πόσο αυτή η πρόθεση του ποδοσφαιριστή θα φέρει ναυάγιο στις προσπάθειες του ΑΠΟΕΛ γι’ απόκτηση του Μπεν Σαχάρ θα το δείξει ο χρόνος.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Τα βρίσκει με Ακιντόλα, περιμένει Μίντιλαντ!

Πάντως, η ιστοσελίδα mako.co.il σημειώνει ότι απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του Μπεν Σαχάρ στο ΑΠΟΕΛ και υπογραμμίζει πως ο Πρόδρομος Πετρίδης έχει ήδη διαμηνύσει πως ο αγαπημένος αριθμός του Ισραηλινού φορ, το 14, τον περιμένει στον Αρχάγγελο, δήλωσε που διαψεύδεται από τον επίσημο ΑΠΟΕΛ ότι έγινε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ