aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜείωσε ο ΑΠΟΕΛ και έβαλε «φωτιά» στους τελικούς με την Ομόνοια

Μείωσε ο ΑΠΟΕΛ και έβαλε «φωτιά» στους τελικούς με την Ομόνοια

Ο ΑΠΟΕΛ μείωσε και οι… τελικοί παίρνουν φωτιά! Οι γαλαζοκίτρινοι επικράτησαν 4-2 της Ομόνοιας στον τρίτο μεταξύ του παιχνίδι και μείωσαν 2-1 στις νίκες των πρασίνων. Υπενθυμίζουμε πως στα δύο προηγούμενα ματς, το «τριφύλλι» κέρδισε 3-2 και 7-3. Έτσι οι δύο ομάδες θα τα πουν ξανά την ερχόμενη Δευτέρα (13/5) σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΚΟΠ. Είτε η Ομόνοια θα κάνει το 3-1 στις νίκες και θα πάρει το τρόπαιο, είτε οι γαλαζοκίτρινοι θα κάνουν το 2-2 και θα προκύψει και πέμπτο παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: Η αξιέπαινη κίνηση των ΑΠΟΕΛιστών στο ντέρμπι με την Ομόνοια

Το ματς…

Στην Ομόνοια άνηκε το πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα η οποία έχασε δύο κλασσικές ευκαιρίες για επίτευξη γκολ. Μάλιστα το 7ο λεπτό το σουτ του Σέζαρ σταμάτησε στο δοκάρι. Έπειτα τα… ηνία πήρε ο ΑΠΟΕΛ ο οποίος είχε την κατοχή της μπάλας, και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες με την άμυνα των πρασίνων αλλά και τον κίπερ, να κρατούν το μηδέν. Οι γαλαζοκίτρινοι στο 17’ έχασαν σημαντική ευκαιρία όταν η ο Σκαμπύλης απέκρουσε και η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και απομακρύνθηκε. Στο ίδιο λεπτό ο ΑΠΟΕΛ άνοιξε το σκορ μετά από εύστοχο πλασέ του Λεάντρο.

Το δεύτερο μέρος ήταν ισοζυγισμένο με πολύ γρήγορο ρυθμό, όπως άλλωστε και το πρώτο 20λεπτο. Η Ομόνοια έφερε το ματς στα ίσα με τον Αλεξίου στο 26’ ο οποίος μετά από κλέψιμο έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα από κοντινή απόσταση. Στη συνέχεια ο ΑΠΟΕΛ πήρε ξανά προβάδισμα στο 33’ όταν ο Ράφαελ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, σε ανατροπή του από τον Σκαμπύλη. Ο Ομήρου στο 36’ έκανε το 3-1 και η Ομόνοια στο 40’ μείωσε σε 3-2 με τον Σέλαρ, βάζοντας «φωτιά» στο τελευταίο λεπτό. Όμως ο ΑΠΟΕΛ στην τελευταία φάση διαμόρφωσε το τελικό 4-2 με τον Ράφαελ.

Σκόρερ: 17′ Λεάντρο, 33′, 40′ Ράφαελ, 35′ Ομήρου / 26′ Αλεξίου, 40′ Σέλαρ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ