aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜε το… δάχτυλο στη σκανδάλη

Με το… δάχτυλο στη σκανδάλη

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Εβδομάδα έντονων διεργασιών που κατά πάσα πιθανότητα θα φέρουν και την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ, είναι αυτή που διανύουμε. Ο Μάριο Μπέιν είχε συναντήσεις το προηγούμενο διήμερο με υψηλόβαθμα στελέχη της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ και από κοινού χάραξαν τα επόμενα βήματα που άπτονται του σχεδιασμού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Με δεδομένο το γεγονός πως η αποστολή του συλλόγου πετά τα ξημερώματα της Κυριακής για την Αυστρία όπου θα διανυθεί στο αθλητικό κέντρο «Μιστράλ» το βασικό στάδιο προετοιμασίας, εξυπακούεται πως τα επόμενα 24ωρα κρίνονται καθοριστικά για την υλοποίηση μίας ή ακόμη δύο προσθηκών. Στον ΑΠΟΕΛ κρίνουν πως θα ήταν ευχής έργον να έχει καλυφθεί μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας το μεγαλύτερο σκέλος των προσθηκών προκειμένου ο Ολλανδός κόουτς να δουλέψει ακόμη καλύτερα, εμφυσώντας τα «θέλω» και τα «πρέπει» του στο σύνολο.

Οι θέσεις που τέθηκε ως προτεραιότητα η απόκτηση ποδοσφαιριστή είναι του κεντρικού μέσου, εξτρέμ και επιθετικού. Για την πρώτη ήταν και παραμένει πάντοτε στα υπόψη η επιλογή του Λούκας Σόουζα, αλλά όπως γράψαμε σε προηγούμενα ρεπορτάζ, εάν δεν μπει τελεία στις… διαφορές που έχει ο Βραζιλιάνος με την ΑΕΛ, η μετεγγραφή του δεν μπορεί να ολοκληρωθεί.

Μέχρι χθες, πάντως, δεν σημειώθηκε η οποιαδήποτε εξέλιξη, παρά τις διαβεβαιώσεις που παίρνουν στον ΑΠΟΕΛ από τον μάνατζερ του παίκτη. Για την εν λόγω θέση, ο Μπέιν έχει ρίξει στο τραπέζι τις δικές του εισηγήσεις και αναλόγως των εξελίξεων εντός των ημερών με τον Σόουζα (με τον παίκτη υπάρχει προφορική συμφωνία) θα δράσουν οι γαλαζοκίτρινοι αναλόγως.

Όσον αφορά στη θέση του εξτρέμ, επίσης ο Ολλανδός τεχνικός έχει κάνει την εισήγησή του και σύντομα θα προκύψουν νέα. Τέλος, εξετάζονται διάφορες επιλογές επιθετικών, αλλά επί της παρούσης δεν υπάρχει εξέλιξη. Ίσως γι’ αυτή τη θέση να επιδείξουν στον σύλλογο λίγη περισσότερη υπομονή. Στον ΑΠΟΕΛ, πάντως, θέλουν να προσθέσουν στο ρόστερ παίκτες που θα είναι σε καλή ποδοσφαιρικά ηλικία και θα έχουν παρόν και μέλλον στην ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ