aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜε κόσμο η πρόβα για το πρώτο ευρωπαϊκό

Με κόσμο η πρόβα για το πρώτο ευρωπαϊκό

Στην παρουσία κόσμου θα γίνει το προγραμματισμένο για την Τετάρτη (4/7) φιλικό του ΑΠΟΕΛ με τη Δόξα στο Μακάρειο. Στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας πριν την ευρωπαϊκή πρεμιέρα των γαλαζοκιτρίνων με την Σούντουβα οι φίλοι των πρωταθλητών θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα νέα αποκτήματα της ομάδας, ενώ θα τιμηθεί και ο Ρικάρντο Φερναντές από τη Δόξα.

Διαβάστε επίσης: Πολλοί μνηστήρες για τον Βούρο

Δείτε την ανακοίνωση: «Ενημερώνουμε τους φιλάθλους ότι την Τετάρτη 04/07 θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας προετοιμασίας με τη Δόξα Κατωκοπιάς στο Μακάρειο Στάδιο.

Λεπτομέρειες αγώνα: 

Δόξα Κατωκοπιάς – ΑΠΟΕΛ

04/07/2017, 19:00

Μακάρειο Στάδιο

Τιμή Εισόδου: €10 Γενική είσοδος (Παιδιά κάτω των 12 δωρεάν)

Πληροφορούμε όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη φιλική αναμέτρηση ότι δε θα υπάρξει προπώληση των εισιτηρίων και θα πωλούνται μόνο στο ταμείο του γηπέδου.
Το ταμείο και οι εισόδοι του Σταδίου θα ανοίξουν στις 18:00».

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Τιμόθεος Χριστοφή με βοηθούς διαιτητές τους Μιχάλη Σωτηρίου και Χαράλαμπο Γεωργίου. Δεν θα υπάρξει προπώληση των εισιτηρίων, οπότε θα πωλούνται μόνο στο ταμείο του γηπέδου (10 ευρώ γενική είσοδος). Το ταμείο και οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 18:00.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ