aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚρούση στους Ζαχαρίου και Χριστοδούλου

Κρούση στους Ζαχαρίου και Χριστοδούλου

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

Ο προγραμματισμός στην Πάφο βρίσκεται σε εξέλιξη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου με τον Λαρς Χάλεγκριν σε συνεργασία με τον Στίβεν Πρέσλι να βρίσκονται στην διαδικασία αξιολόγησης του υπάρχον ρόστερ και παράλληλα κοιτάζουν ποδοσφαιριστές που θα τους απασχολήσουν τη νέα περίοδο.

Δύο ποδοσφαιριστές που θέλει να κρατήσει η Παφιακή ομάδα στο ρόστερ της και τη νέα περίοδο είναι οι Ζαχαρίου και Χριστοδούλου οι οποίοι πήραν ευκαιρίες την φετινή περίοδο κυρίως στα πλέι-οφ και έδειξαν ότι αξίζουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Διαβάστε επίσης: Ετοιμάζονται «χτυπήματα»

Ο Στίβεν Πρέσλι τους έδωσε την δυνατότητα να δείξουν τις ικανότητες τους, πραγματοποίησαν αρκετά καλές παρουσίες και γι’ αυτό εισηγήθηκε την παραμονή τους και τη νέα περίοδο.

Ο Γιώργος Χριστοδούλου αγωνιζόταν δανεικός από τον ΑΠΟΕΛ το συμβόλαιο του οποίοι ολοκληρώνεται τέλος του μήνα και θα μπορεί να διαπραγματευτεί το μέλλον του ο ίδιος με τον Κύπριο μέσο να δείχνει θετικός να συνεχίσει στην Πάφο.

Διαβάστε επίσης: Κόπριβετς: «Κάποια στιγμή θέλω να επιστρέψω…»

Όσον αφορά τον Παναγιώτη Ζαχαρίου τα συμβόλαιο του ολοκληρώνεται με την Παφιακή ομάδα και παρόλο που ανεπίσημα έχουν επιδείξει κάποιες ομάδες ενδιαφέρον, δεν αποκλείεται να μείνει στην ομάδα αφού και ο ίδιος είναι απόλυτα ικανοποιημένος. Φυσικά πολλά θα εξαρτηθούν και από τα συμβόλαια που θα τους προτείνει η Πάφος ωστόσο πρωτεύον στόχος και για τους δύο είναι να πάρουν και τη νέα χρονιά χρόνο συμμετοχής ώστε να εξελιχθούν ποδοσφαιρικά και παράλληλα να καθιερωθούν στην ομάδα.

Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει οριστικά τα θέμα με τους δύο αφού το χειρίζεται πλέον προσωπικά ο Λαρς Χάλεγκριν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ