aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚόπριβετς: «Κάποια στιγμή θέλω να επιστρέψω…»

Κόπριβετς: «Κάποια στιγμή θέλω να επιστρέψω…»

Οι Ιταλοί δεν ξεχνούν τον Γιαν Κόπριβετς ο οποίος αγωνίστηκε για μια 7ετία στην χώρα σε Ουντινέζε, Μπάρι και Περούτζια δημιουργώντας ένα καλό όνομα. Ο Σλοβένος τερματοφύλακας μίλησε σε Ιταλική ιστοσελίδα και αναφέρθηκε στην φετινή παρουσία του στην Πάφο αλλά και στην δική του απόδοση.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την φετινή του παρουσία στην Πάφο: «Νομίζω πρέπει να είμαστε περήφανοι με την 10η θέση. Ξεκινήσαμε πολύ καλά και ήμασταν στην τέταρτη θέση για μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά είχαμε δύο κακούς μήνες που τα κατέστρεψαν όλα. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Ήταν μια καλή χρονιά για την ομάδα και το πλάνο που υπάρχει εδώ στην Πάφο».

Για την δική μας απόδοση: «Δεν μπορώ να είμαι περήφανος για το ότι σωθήκαμε αλλά είμαι περήφανος γι’ αυτά που δείξαμε μέσα στη σεζόν. Νομίζω τα πήγαμε καλά στην άμυνα».

Για την επιλογή να πάει στην Ανόρθωση είπε: «Μετά από οκτώ χρόνια στην Ιταλία ήθελα να κάνω μια αλλαγή. Δεν το μετανιώνω, άνοιξαν και άλλες πόρτες όμως αυτή της Εθνικής που πίστευα μέχρι τότε πως ήταν κλειστή».

«Εγώ και η κοπέλα μου αγαπάμε την Ιταλία. Είναι το όνειρο μου να επιστρέψω μια μέρα».

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά δημοσίευμα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ