aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΚόντε ο «εκλεκτός» του Δώνη και οι Άραβες

Κόντε ο «εκλεκτός» του Δώνη και οι Άραβες

Νέο δημοσίευμα για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Κόντε του ΠΑΣ κυκλοφόρησε στην Ελλάδα με τον Ισπανό (βρίσκεται στο μετεγγραφικό) να φαίνεται πως αρέσει στον Δώνη και έχει ζητήσει την απόκτηση του.

Παράλληλα όμως στο δημοσίευμα γίνεται λόγος πως οι Σαουδάραβες προσφέρουν 1,1 εκ. ευρώ στον Ισπανό ώστε να τον πείσουν να βάλει την υπογραφή του.

Αναλυτικά το δημοσίευμα στο to10.gr

Ο Παναθηναϊκός έχει ποινή περιορισμού μεταγραφών για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και έχει δικαίωμα να αποκτήσει μόλις έναν ποδοσφαιριστή άνω των 23 χρόνων. Για αυτό το λόγο οι πράσινοι ψάχνουν να βρουν τον κατάλληλο παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στην ομάδα του τριφυλλιού τη νέα σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Πάτησε Πολωνία ο Αλ Τάμαρι

Ο Γιώργος Δώνης και ο Νίκος Νταμπίζας μπορεί να μην έχουν ανακοινωθεί από την ΠΑΕ κι επίσημα, όμως τρέχουν ήδη τον σχεδιασμό ενόψει της επόμενης χρονιάς, με τις επιλογές τους να είναι περιορισμένες λόγω της απαγόρευσης μεταγραφών. Ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού όμως φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει τον παίκτη άνω των 23 ετών που θα κυνηγήσει να αποκτήσει για να κάνει τη διαφορά στο τριφύλλι. Αυτός είναι ο Πέδρο Κόντε, με τον επιθετικό του ΠΑΣ Γιάννινα να έχει όλες τις δυνατότητες και να πληροί όλες τις προϋποθέσεις και τα «θέλω» του Έλληνα τεχνικού.

Η περίπτωση του Κόντε είναι δύσκολη, καθώς στο παιχνίδι της απόκτησης του είναι τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και η ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, ενώ και η ρήτρα αποδέσμευσης του από την ομάδα της Ηπείρου αγγίζει τις 900 χιλιάδες ευρώ. Όμως ο Γιώργος Δώνης φέρεται να έχει ενημερώσει τη διοίκηση για την επιλογή του και όχι μόνο τον Αλαφούζο, αλλά και τον Παϊροτζ Πιεμπονγκσαντ πως ο Κόντε είναι η ιδανική επιλογή για την επίθεση των πρασίνων.

Διαβάστε επίσης: Ενημέρωσε και παίρνει το αεροπλάνο για Ντουμπάι ο Ντε Βινσέντι

Ο Ταϋλανδός επιχειρηματίας που αναμένεται τις επόμενες μέρες να αναλάβει τα ηνία της ΠΑΕ έχει μιλήσει με τον Έλληνα τεχνικό και φέρεται διατεθειμένος να δώσει χρήματα για τον βασικό φορ που θα αποκτήσει η ομάδα. Ο διακαής πόθος του Δώνη είναι ο Κόντε και ο Παϊροτζ αναμένεται να πληρώσει για να αποκτήσει τον Ισπανό φορ. Στα θετικά της περίπτωσης του Κόντε είναι το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Τεέμου Πούκι, κάτι που σημαίνει πως θα αποσυρθεί ο Δικέφαλος του βορρά από την υπόθεση του επιθετικού του ΠΑΣ. Αυτόματα με αυτή την εξέλιξη αυξάνονται και οι πιθανότητες του Παναθηναϊκού για τον Ισπανό.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τον Κόντε έχει εκφράσει ενδιαφέρον και ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, κάτι που κάνει ακόμα πιο δύσκολη την υπόθεση του επιθετικού του ΠΑΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα το συμβόλαιο που προσφέρεται στον 30χρονο στράικερ από τον σύλλογο της Ασίας ξεπερνάει το 1,1 εκατ. ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ