aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚιννής: «Αν έχει παράπονα ο ΑΠΟΕΛ ας τα εκφράσει»

Κιννής: «Αν έχει παράπονα ο ΑΠΟΕΛ ας τα εκφράσει»

Στην εκπομπή Passing Game που παρουσιάζει ο Πανίκος Θεοδοσίου στον Active μίλησε ο Αντιπρόεδρος της Εταιρείας Απόλλων, Φάνος Κιννής, ο οποίος αναφέρθηκε στη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ και σε πολλά άλλα.

Για τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ ανέφερε: «Είναι η δεύτερη εβδομάδα που είμαστε στην κορυφή είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε το ΑΠΟΕΛ αφού σε περίπτωση ισοβαθμίας είμαστε πρώτοι. Έχουν μείνει επτά παιχνίδια, επτά τελικοί και θα πάμε να κερδίσουμε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Το πάθος και η θέληση που βγάζει η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο φάνηκε και χθες με τη νίκη μας. Ο προπονητής μας με τις αλλαγές που έκανε βοήθησε πολύ την ομάδα. Αυτό νομίζω πως ήταν το κλειδί για την ομάδα μας στο να κερδίσει».

Διαβάστε επίσης: Η αισιοδοξία για τον «μπλε» Μάη και σπουδαίος Άλεφ!

Για τον Σωφρόνη Αυγουστή τόνισε: «Το κοουτσάρισα του Σοφρώνη ήταν πολύ σημαντικό και είχε διαβάσει το ΑΠΟΕΛ πολύ καλά».

Για τον Παπουλή είπε: «Ο Παπουλής ίσως να κάνει την καλύτερη του χρονιά του στον Απόλλωνα και είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε. Δίνει ηρεμία στην ομάδα θέλω να τονίσω πως είναι συνολική δουλεία από όλους στην ομάδα αυτή η νίκη».

Διαβάστε επίσης: Ηγέτης, αρχηγός, δεινός γκολτζής και πολλά άλλα!

Για τον κόσμο τόνισε: «Φανταστικός ο κόσμος είναι σίγουρα ο 12ος παίκτης και θα πρέπει να πούμε πως έχουμε τα περισσότερα παιχνίδια στο Τσίρειο νομίζω πως θα παίξουν σημαντικό ρολό».

Για τους Άλεφ, Άλαν και Γιάκολις απάντησε: «Δεν είναι εύκολες οι περιπτώσεις των παικτών που είναι δανεικοί. Δεν έχουμε σταματήσει να προσπαθούμε να τους εντάξουμε στο δυναμικό μας. Ο Άλαν είναι μια διαφορετική περίπτωση σίγουρα θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε και τους τρεις».

Για τα παράπονα του ΑΠΟΕΛ είπε: «Δεν θέλω να σχολιάσω τα παράπονα του ΑΠΟΕΛ. Αν έχει παράπονα μπορεί να τα εκφράσει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ