aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗγέτης, αρχηγός, δεινός γκολτζής και πολλά άλλα!

Ηγέτης, αρχηγός, δεινός γκολτζής και πολλά άλλα!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Λόγω τραυματισμού και χειρουργικής επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε το περασμένο Καλοκαίρι στον αχίλλειο τένοντα, ο Φώτης Παπουλής άργησε να αρχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Απόλλωνα φέτος. Όταν επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, δεν βρήκε άμεσα τα πατήματά του, αλλά εκεί που άρχισε η μπάλα και «καίει» και η ομάδα του τον χρειάστηκε πραγματικά παρά το μεγάλο βάθος και την πληθώρα επιλογών στις πτέρυγες της επίθεσης, ήταν αυτός που συνηθίσαμε να βλέπουμε στις προηγούμενες σεζόν και σε κάποια ματς καλύτερος.

Διαβάστε επίσης: Απολλωνίστικη «απόβαση» και κατάκτηση του ρετιρέ!

Στην σπουδαία επιτυχία επί του ΑΠΟΕΛ με 4-2 στο Τσίρειο, ο Παπουλής ήταν ο κορυφαίος παίκτης του θρύλου της Λεμεσού μαζί με τον Άλεφ Σαλντάνια. Ο αρχηγός του Απόλλωνα, μετράει 13 γκολ μέχρι στιγμής φέτος και χρειάζεται άλλα δύο γκολ για να κάνει ρεκόρ καριέρας στο σκοράρισμα. Την κορυφαία του επίδοση με 14 γκολ, την πέτυχε πέρυσι. Και να σκεφτείτε πως ο Παπουλής έκανε ντεμπούτο φέτος στην 8η αγωνιστική. Εάν ήταν έτοιμος από την αρχή της τρέχουσας σεζόν, ίσως τα επιτεύγματά του στο σκοράρισμα να ήταν μεγαλύτερα.

Διαβάστε επίσης: Από τεσσάρα… σε τεσσάρα θα σε πάω! (video)

Ο Ελλαδίτης ακραίος φορ, επίσης, σκόραρε σε τρίτο σερί αγώνα πρωταθλήματος και αν το κάνει και στην επόμενη αγωνιστική, τότε θα ισοφαρίσει δις την κορυφαία του επίδοση σε αυτό τον τομέα. Δηλαδή του συνεχόμενου σκοραρίσματος. Το είχε πράξει τη σεζόν 2012-14 (12η – 15η αγωνιστική) και στην περσινή περίοδο (15η – 18η αγωνιστική). Αν θα τα καταφέρει, ο χρόνος θα δείξει.

Αυτός είναι ο Παπουλής! Ηγέτης, αρχηγός, δεινός γκολτζής και άλλα πολλά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ