aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ κύριος 210… με τα 4 γκολ και τις 16 ασίστ!

Ο κύριος 210… με τα 4 γκολ και τις 16 ασίστ!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

Ο ποδοσφαιριστής που έρχεται ώστε να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Νούνο και να γίνει  νέος Μοράις στον ΑΠΟΕΛ είναι ο Σάββας Γκέντζογλου.

Τουλάχιστον αυτό φάνηκε από την κίνηση των διοικούντων και της τεχνικής ηγεσίας βλέποντας πως η φετινή χρονιά προδιαγράφεται δύσκολη για τον 34χρονο Πορτογάλο μέσο στον οποίο θα πρέπει να γίνει σωστή διαχείριση για να μπορέσει να βγάλει άνετα και να προσφέρει όσα μπορεί περισσότερα στους πρωταθλητές.

Αναμφίβολα η σύγκριση μεγάλη ανάμεσα στον Μοράις και τον Γκέντζογλου αφού το εκτόπισμα του αρχηγού των γαλαζοκιτρίνων είναι τέτοιο που δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Ελλαδίτη μέσο γι’ αυτό και θα πρέπει να πείσει για την αξία τους εντός αγωνιστικού χώρου για να μπορέσει να γίνει αυτός βασικός στον ΑΠΟΕΛ.

Ο Σάββας Γκέντζογλου με γεμάτες χρονιές στην Χάιντοθκ Σπλιτ, θητεία στην Σέριε Α και στην ΑΕΚ Αθηνών έχει τις ποδοσφαιρικές παραστάσεις για να το πετύχει.

Με 210 παιχνίδια στα πόδια του σε όλες τις διοργανώσεις, 14.379 λεπτά συμμετοχής στις ομάδες του και 4 γκολ αλλά και 16 ασίστ θα προσπαθήσει να γράψει το δικό του όνομα πλάι σ’ αυτά των υπολοίπων Ελλαδιτών που άφησαν ιστορία στον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης: Η εξάρτηση στο Νούνο και η ανάγκη για νέο Μοράις!

Ποδοσφαιριστής που διακρίνεται για την δύναμη του, χωρίς όμως να είναι αυτό που λέμε βρώμικος παίκτης και αυτό το μαρτυρούν οι μόλις 27 κίτρινες κάρτες που έχει δεχθεί σε 210 παιχνίδια που αγωνίστηκε ενώ μόλις 3 φορές είδε την κόκκινη κάρτα η μια εκ των οποίων με απευθείας αποβολή.

Έχει παραστάσεις από Ευρωπαϊκές διοργανώσεις αφού έχει 22 συμμετοχές στο Γιουρόπα Λιγκ με ΑΕΚ Αθηνών και Χάιντουκ Σπλιτ με τα 12 εξ αυτών σε ομίλους του θεσμού.

Διαβάστε επίσης: Στενεύει ο κλοιός για Βινίσιους στον ΑΠΟΕΛ

Εξάλλου μια από τις παραμέτρους που λειτούργησαν θετικά για να έρθει ο Γκέντζογλου στον ΑΠΟΕΛ είναι οι εμπειρίες που είχε από τέτοιες διοργανώσεις καθώς επίσης και το γεγονός ότι η Χάιντουκ Σπλιτ είναι από τις μεγάλες δυνάμεις του Κροατικού ποδοσφαίρου που διεκδικεί εγχώριες τίτλους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ