aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚερδίζει έδαφος ο Μιλάνοφ και «διώχνει» τον Βούρο…

Κερδίζει έδαφος ο Μιλάνοφ και «διώχνει» τον Βούρο…

Ο Ζίφκο Μιλάνοφ, ο οποίος εδώ και καιρό εθεωρείτο ξένο σώμα στους γαλαζοκίτρινους, καθώς βρισκόταν υπ’ ατμόν, έδωσε τον καλύτερο του εαυτό στην Πολωνία, όπου οι γαλαζοκίτρινοι πραγματοποίησαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του προπονητή της ομάδας Μπρούνο Μπαλταζάρ.

Σε σημείο μάλιστα που ο Πορτογάλος τεχνικός να κάνει σκέψεις να διαφοροποιήσει την αρχική απόφαση για αποχώρηση του Βούλγαρου αμυντικού από το ρόστερ των γαλαζοκίτρινων.

Εάν οριστικοποιηθεί η πιθανή παραμονή του «Υπουργού Άμυνας» (όπως τον χαρακτηρίζει μερίδα οπαδών) στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ, με δεδομένη και την παρουσία του Εμίλιο Ενσούε, τότε ο Πραξιτέλης Βούρος ίσως αποτελέσει παρελθόν. Μάλιστα όπως διέρρευσε οι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ σκέφτονται την παραχώρησή του με τη μορφή δανεισμού σε ομάδα του εξωτερικού και ήδη κάποιες ομάδες επέδειξαν ενδιαφέρον.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ και ΕΔΩ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ