aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Καθάρισε» και τον ΑΠΟΕΛ η Ομόνοια

«Καθάρισε» και τον ΑΠΟΕΛ η Ομόνοια

Πράσινο βάφτηκε το «αιώνιο» ντέρμπι του πρωταθλήματος πετόσφαιρας Α’ Κατηγορίας ανδρών. Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία», η Ομόνοια επικράτησε του ΑΠΟΕΛ με 3-0 σετ (25-20, 26-24, 33-31) και έκανε το δύο στα δύο.

Στο πρώτο σετ οι «πράσινοι» ήταν σαφώς καλύτεροι από τους «γαλαζοκίτρινους» και χάρη στο καλό τους μπλοκ και το σερβίς κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ.

Στο δεύτερο σετ, ο ΑΠΟΕΛ ανέβασε την απόδοσή του και έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση, όμως στα κρίσιμα σημεία οι παίκτες του δεν είχαν καθαρό μυαλό και το εκμεταλλεύτηκαν οι αντίπαλοί τους, οι οποίοι ανέτρεψαν τα εις βάρος τους δεδομένα στο τέλος και έκαναν το 2-0. Στο δραματικό τρίτο και τελευταίο σετ, έπεσαν κορμιά όπως μαρτυρά και το σκορ, με την Ομόνοια να το παίρνει στα σημεία.

Με αυτή τη νίκη, το «τριφύλλι» παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας εκεί όπου συγκατοικεί με την Αναγέννηση, η οποία κατέβαλε την αντίσταση της ΑΕ Καραβά με 3-0 σετ (25-20, 25-23, 25-17) στη Δερύνεια και τον Παφιακό ο οποίος επικράτησε με 3-1 σετ (25-19, 25-22, 18-25, 25-22) της Νέας Σαλαμίνας στο «Σπύρος Κυπριανού».

Ομόνοια (Σ. Σάββα): Άλβες, Προδρόμου, Ελευθερίου, Μιράντα, Ρεϊνάλντο, Αλεξίου, Πλατρίτης (λίμπερο).

ΑΠΟΕΛ (Λ. Λοΐζου): Κασαμπαλής, Γεωργίου, Χάλαντα, Ράμμα, Χρυσοστόμου, Δημητρίου. Παντελή (λίμπερο), Αβερκίου (αλλαγή).

Την πρώτη της νίκη στον φετινό μαραθώνιο πανηγύρισε η Ανόρθωση, η οποία επιβλήθηκε εύκολα του Εθνικού με 3-0 σετ (25-15, 25-10, 25-14) στο Λύκειο Λατσιών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ