aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Καρλάο για Πιέρο και Τορίνο

ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ

Στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου του Σίνισα Μιχαήλοβιτς για τον εκτός έδρας αγώνα της Τορίνο με την Κάλιαρι το παρόν του έδωσε και ο Καρλάο, ο οποίος μίλησε για τον ίδιο και σε ποια κατάσταση βρίσκεται, αλλά και για τον Πιέρο Σωτηρίου.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος αμυντικός είπε:

“Τώρα αισθάνομαι καλά και θα είμαι στη διάθεση του προπονητή μου. Ελπίζω να αγωνιστώ το συντομότερο δυνατό. Όταν έφτασα εδώ ήταν δύσκολο, γιατί μετά από λίγες μέρες τραυματίστηκα και δεν ήταν καλό για εμένα. Είμαι χαρούμενος, όμως, με τη δουλειά που γίνεται εδώ. Υπάρχουν ακόμα οκτώ αγώνες και είμαι διαθέσιμος για τον προπονητή μου. Δεν ξέρω αν θα παίξω σε αυτό το παιχνίδι ή το επόμενο. Θα δούμε”.

“Ο Σωτηρίου; Έχω παίξει δύο χρόνια μαζί του στον ΑΠΟΕΛ. Είναι ένας καλός παίκτης με ποιότητα. Δεν ξέρω αν θα έρθει εδώ, αλλά νομίζω ότι φέτος έχει κάνει μεγάλα παιχνίδια στο Γιουρόπα Λιγκ. Μίλησα μαζί του πριν από τρεις μήνες, αλλά δεν ξέρω τι θα πράξει. Σίγουρα έχει τα προσόντα για να παίξει σε μία μεγάλη ομάδα”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ