aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚαρέ-καρέ η ευκαιρία της χρονιάς και η κίνηση του Αλωνεύτη

Καρέ-καρέ η ευκαιρία της χρονιάς και η κίνηση του Αλωνεύτη

Η φάση του αγώνα στην «Αρένα» στο ντέρμπι ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ για την 7η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος καταγράφηκε στο 90+5. Ο Τόμας ντε Βινσέντι από απόσταση δύο μέτρων τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Τόνιο και δευτερόλεπτα μετά ο Τιμόθεος Χριστοφή σφύριξε τη λήξη της αναμέτρησης που βρήκε τους Λαρνακείς νικητές με 1-0.

Η αντίδραση των παικτών του ΑΠΟΕΛ στις φωτογραφίες (στο τέλος του κειμένου) μιλάνε από μόνες τους. Ο Ντε Βινσέντι και οι συμπαίκτες του σωριάστηκαν στο έδαφος μη μπορώντας να πιστέψουν ότι δεν έγινε η ισοφάριση από τον Αργεντινό, ο οποίος πάντως ήταν από τους διακριθέντες στην Λάρνακα.

Δείτε εδώ τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης

Αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης ο Αλωνεύτης έτρεξε προς το μέρος του Ντε Βινσέντι και τον αγκάλιασε, μία κίνηση που δεν περνά απαρατήρητη.

Ο ΑΠΟΕΛ έχασε την ευκαιρία να «καθαρίσει» την υπόθεση τίτλος μετά το ισόπαλο 1-1 στο ντέρμπι της Λεμεσού, καθώς αν κέρδιζε την ΑΕΚ θα πήγαινε στο +6 από τους γαλάζιους και θα χρειαζόταν μία νίκη στις εναπομείνασες τρεις αγωνιστικές. Με τα… αν, όμως, δεν γράφεται η ιστορία. Οι γαλαζοκίτρινοι συνεχίζουν να έχουν το πάνω χέρι και με νίκη επί του Απόλλωνα την επόμενη αγωνιστική κατακτά μαθηματικά τον τίτλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ