aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚαμία απόφαση για επιθετικό στον ΑΠΟΕΛ!

Καμία απόφαση για επιθετικό στον ΑΠΟΕΛ!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

Στον ΑΠΟΕΛ θα ήθελαν να είχαν ήδη στον Αρχάγγελο τον αντικαταστάτη του Ποτέ, ώστε να τον έχει ο Μπαλταζάρ στην διάθεση του για τα παιχνίδια με την Μπερ Σεβά. Παρ’ όλα αυτά οι συναντήσεις των τελευταίων ημερών αν και έχουν προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό το κεφάλαιο επιθετικός δεν έχουν καταλήξει με ποια περίπτωση θα προχωρήσουν.

Όσο και αν παρουσιάζεται από κάποιους ότι οι γαλαζοκίτρινοι πάνε για έτοιμο επιθετικό αυτό δύσκολα θα γίνει εφικτό αφού για να υπάρξει τέτοιο ενδεχόμενο ο φορ που θα αποκτηθεί θα πρέπει να είναι σε πλήρη αγωνιστική δράση, να έχει ακολουθήσει βασικό στάδιο προετοιμασίας με την ομάδα του και το κυριότερο να κληθεί ο ΑΠΟΕΛ να πληρώσει για να τον αποδεσμεύσει.

Διαβάστε επίσης: Δεν αδιαφορεί για τον Μακλάρεν ο ΑΠΟΕΛ! (video)

Αυτό το σενάριο δύσκολα μπορεί να συμβεί αφού δεν υπάρχει την δεδομένη χρονικά στιγμή η οικονομική δυνατότητα ανεξάρτητα αν πωλήθηκε στον Ερυθρό Αστέρα ο Εμπεσίλιο. Στις συναντήσεις που έγιναν ανάμεσα σε Μπαλταζάρ, Σάμπουριτς και τον πρόεδρο της ομάδας Πρόδρομο Πετρίδη πάρθηκε η απόφαση όπως αξιολογηθούν όλες οι περιπτώσεις ακόμα και αυτές που μπορούν να έρθουν ως δανεικοί με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης: Δεν ανησυχούν για Αλ-Τάαμαρι

Στην λίστα μέχρι στιγμής υπάρχου τέσσερα ονόματα ωστόσο καθημερινά υπάρχουν προσθαφαιρέσεις ανάλογα και με τις διαπραγματεύσεις που γίνονται. Αν δεν ξεκαθαρίσει το σκηνικό μέχρι την Τετάρτη, δύσκολα ο ΑΠΟΕΛ θα βιαστεί να φέρει παίκτη στον Αρχάγγελο αφού δεν θα υπάρχει ουσιαστικός λόγος αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος κάτι που φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο. Γι’ αυτό και η κίνηση που θα γίνει σε καμιά περίπτωση δεν θα είναι βεβιασμένη για να αποφύγουν επιπλέον ρίσκο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ