aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΔεν αδιαφορεί για τον Μακλάρεν ο ΑΠΟΕΛ! (video)

Δεν αδιαφορεί για τον Μακλάρεν ο ΑΠΟΕΛ! (video)

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στον ΑΠΟΕΛ επιδιώκουν να κλείσουν το συντομότερο την προσθήκη επιθετικού και να είναι διαθέσιμος για τους αγώνες με τη Χάποελ Μπερ Σεβά, επόμενο αντίπαλο στον 3ο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ. Οι διοικούντες την ομάδα γνώριζαν πως ο Μίκαελ Ποτέ για οικογενειακούς λόγους επιθυμούσε να φύγει από την Κύπρο, οπότε η αποχώρησή του δεν ήταν αιφνιδιαστική. Έγινε η προεργασία και τρεις ποδοσφαιριστές, από αυτούς που έχουν προταθεί, βρίσκονται στη λίστα.

Διαβάστε επίσης: O δεύτερος στην ιστορία που δίνει χρήμα σε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, στον ΑΠΟΕΛ μόνο αδιάφορους δεν τους άφησε η επιλογή Τζέιμι Μακλάρεν, παίκτης που είχε απασχολήσει μετεγγραφικά και την ΑΕΚ Αθηνών. Πρόκειται για γρήγορο 24χρονο επιθετικό, ο οποίος μάλιστα βρισκόταν στην αποστολή της Αυστραλίας στο πρόσφατο Μουντιάλ της Ρωσίας, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Μπερτ φαν Μπαρβάικ. Κάτι που προφανώς λέει πολλά για την αξία του. Μόνο και μόνο πως βρισκόταν στον πάγκο για τους αγώνες με τη Γαλλία, τη Δανία και το Περού πάει να πει ότι βρίσκεται τουλάχιστον από πλευράς ετοιμότητας σε καλό αγωνιστικό σημείο. Όπως αποδείχθηκε με τον Ρέζα Γκουτσανετζάντ κατά τις εργομετρικές εξετάσεις, ο οποίος βρισκόταν στην αποστολή του Ιράν στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Διαβάστε επίσης: Δύο χρόνια, έξι πωλήσεις, €5.530.000 και… κάτι

Ο Μακλάρεν, που έχει φορέσει και 6 φορές τη φανέλα των «καγκουρό», αγωνίστηκε από τον περασμένο Ιανουάριο στη Χιμπέρνιαν, ως δανεικός από την Ντάρμσταντ, και είχε συνολικά στη σεζόν και με τις δύο ομάδες 22 συμμετοχές με 8 γκολ (όλα στη Σκωτία). Η γερμανική ομάδα διατηρεί τα δικαιώματά του για ακόμη δύο χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Ο νόμος του Ιράν «φέρνει» άμεσα επιθετικό στον ΑΠΟΕΛ

Ο ευέλικτος στράικερ έγινε γνωστός στην Αυστραλία και λατρεύτηκε στην Μπρίσμπεϊν Ρόαρ, όταν για δύο διαδοχικές σεζόν, 2015-16 και 2016-17, είχε σημειώσει στο πρωτάθλημα 40 τέρματα, από 20 συγκεκριμένα σε κάθε αγωνιστική περίοδο! Μάλιστα, προ τριετίας αναδείχθηκε ως πρώτος σκόρερ της Αυστραλίας. Έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στην Αγγλία και δη την Μπλάκμπερν Ρόβερς και ακολούθως στην Περθ Γκλόρι ΦΚ, όπου σε 38 αγώνες πρωταθλήματος σκόραρε 11 φορές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ