aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΙωάννου: «Θα προσπαθήσω να κερδίσω και άλλα»

Ιωάννου: «Θα προσπαθήσω να κερδίσω και άλλα»

Η ανάδειξη του Νικόλα Ιωάννου, από τους αθλητικούς συντάκτες, ως του «Καλύτερου Ποδοσφαιριστή του  Επάθλου Ήθους, Τέχνης και Αρετής Carlsberg», για τον μήνα Μάρτιο 2017, αποτελεί το επιστέγασμα της παραδειγματικής αγωνιστικής του παρουσίας, συμπεριφοράς και απόδοσης στους αγωνιστικούς χώρους και προσθέτει σημαντικά στην ποδοσφαιρική του αξία.

Για την επιτυχία του αυτή, ο νεαρός εξελίξιμος αμυντικός ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ βραβεύτηκε από τη φίλαθλη εταιρεία Carlsberg, με την ανώτατη τιμητική διάκριση του ομώνυμου θεσμού, ενώ ο ίδιος επέλεξε το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα  «Αλκυονίδες», στο οποίο η Carlsberg συνεισέφερε το ποσό των 1.000 ευρώ, σύμφωνα με τους όρους και κανονισμούς που διέπουν τη διεξαγωγή του δημοφιλούς θεσμού της εταιρείας. Παραλαμβάνοντας το έπαθλό του, ο Νικόλας ανέφερε: «Ευχαριστώ την Carlsberg και τους αθλητικούς συντάκτες για την τιμή που του έκαναν. Αυτό είναι το πρώτο μου έπαθλο και θα προσπαθήσω να κερδίσω και άλλα. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στα πλαίσια του τίμιου παιχνιδιού και των αρχών που το έπαθλο πρεσβεύει, καθώς και για την επίτευξη των στόχων του σωματείου μου».

Η διευθύντρια του ιδρύματος «Αλκυονίδες», Γεωργία Πολυβίου, ευχαρίστησε την Carlsberg και τον Όμιλο Φώτος Φωτιάδης, για την οικονομική στήριξη που προσφέρουν στα φιλανθρωπικά ιδρύματα μέσω του θεσμού του Επάθλου Ήθους, Τέχνης και Αρετής, και την κοινωνία γενικότερα, καθώς και τον ποδοσφαιριστή που επέλεξε τις «Αλκυονίδες» για την εισφορά των 1.000 ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ