aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEIντέγε: «Πρέπει να επικεντρωθούμε στον ΑΠΟΕΛ»

Iντέγε: «Πρέπει να επικεντρωθούμε στον ΑΠΟΕΛ»

Ο Μπράουν Ιντέγε σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ, τόνισε πως πρέπει ο Ολυμπιακός να αφήσει πίσω τον σημερινό αγώνα και να επικεντρωθεί στις δύο δύσκολες αναμετρήσεις που ακολουθούν κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ.

Τέλος, ο Νιγηριανός επιθετικός αναφέρθηκε και στη συνεργασία που είχε στον αγώνα με τον Όσκαρ Καρντόσο, υποστηρίζοντας πως πρώτη φορά βρέθηκαν μαζί στον αγωνιστικό χώρο και θα πρέπει να δουλέψουν στις προπονήσεις, προκειμένου να μάθουν ο ένας τον άλλον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπράουν Ιντέγε:

«Ήταν δύσκολο να εξηγήσω το λόγο για τον οποίο χάσαμε το παιχνίδι. Τώρα πρέπει να αφήσουμε πίσω μας τον αγώνα με την ΑΕΛ. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, καθώς έχουμε πολύ δύσκολη βδομάδα μπροστά μας με τον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ. Πρώτη φορά παίζουμε μαζί (σ.σ. με τον Όσκαρ Καρντόσο) και ακόμα δεν γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον. Πρέπει να δουλέψουμε στις προπονήσεις, προκειμένου να μπορούμε να συνεργαστούμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ